Mecze naszych na Euro
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Karol_85 napisał(a):Wiadomo do swojej bramki trafia sie najłatwiej![]()
Ciekawo co na to jego starzy, matka polka ojciec polak
Cieszą się że syn strzela bramki i zarabia kupe kasy... ja postawiłęm 2:0 na niemców bo wiedziłem że nasi przegrają i wygrałem trochę gotówki...

-
YZF R1 - Moderator
Movi napisał(a):MadboY napisał(a):Leo, why?
For money from Media Markt.
ale sędzia zrobił było by 1:1 ale sędzia jest popier****
Jak niemcy strzelali 2 gola to był spalony i nie odgwizdał
A jak krzynówek walnął to odgwizdał że spalony gdyby piłka nie wpadła do sietki to sędzia by nie wkładał gwizdka do mordy
Jednym słowem media markt
-
Tomek00 - Bywalec
No i znów po przegranej Polacy snują teorie spiskowe i zwalają na sędziów, trenerów, obywatelstwa, rząd, pogodę, trawę, na ból w paluszku lewej stopy.....
Trzeba sie przyznać że zwyczajnie jesteśmy CIENIASY!!!! Jak byśmy od początku grali dobrze nie było by takiego wyniku i gadania o Pdolskim....
Osobiście uważam że jeden piłkarz nic nie zmieni. Jak by w Niemczech nie było Podolskiego i by był u nas to z nasza grą by nic nie zrobił!
Piłka nożna jest gra zespołową, anie solową. Najlepszym przykładem jest Real Madryt. Same gwiazdy naprawdę dobrzy zawodnicy, a mimo to nie potrafią razem wygrać. Każdy chce wygrać ale sam!!
Nauczmy sie zwyczajnie pracować systematycznie, zespołowo i z wielką konsekwencją.
Pozdrawiam i proszę o opanowanie niektórych niewyparzonych "mordeczek"
Trzeba sie przyznać że zwyczajnie jesteśmy CIENIASY!!!! Jak byśmy od początku grali dobrze nie było by takiego wyniku i gadania o Pdolskim....
Osobiście uważam że jeden piłkarz nic nie zmieni. Jak by w Niemczech nie było Podolskiego i by był u nas to z nasza grą by nic nie zrobił!
Piłka nożna jest gra zespołową, anie solową. Najlepszym przykładem jest Real Madryt. Same gwiazdy naprawdę dobrzy zawodnicy, a mimo to nie potrafią razem wygrać. Każdy chce wygrać ale sam!!
Nauczmy sie zwyczajnie pracować systematycznie, zespołowo i z wielką konsekwencją.
Pozdrawiam i proszę o opanowanie niektórych niewyparzonych "mordeczek"
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
simonw napisał(a):Heh, obywatelstwo mozna miec jakie sie chce. Konstytucja mowi jedynie o tym ze obywatelstwa nie mozna stracic, mozna sie go zrzec. Jedynie wobec popelnienia wykroczen wobec polski, mozna obywatela pozbawic obywatelstwa.
Coz - czlowiek nie zawinil, ot po prostu tam mieszka - pracuje, otrzymal obywatlestwo.
W tym momencie moze wogole pozbawic obywatelstwa wszystkich polakow np ktorzy uciekli w latach 80tych do stanow zjednoczonych. Takze posiadaja podwojne obywatelstwa.
Jakas paranoja po prostu.
nie zrozumiałeś Szymuś, chodzi o to że jak sie urodzileś w Polsce, to możesz sobie zmienić obywatelstwo na jakie chcesz, ale jak występujesz w meczu to tylko możesz wystąpić w barwach polski.
Bo teraz jest chora sytuacja że zmieniają sobie obywatelstwa tylko po to zeby mogli grać jako reprezentacja np Polski.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):nei mów glosno bo zaraz Cie objada jak mnie
Hehe a powiem Ci że ja to mam w nosie całe te mistrzostwa gdyby Polska była bardzo dobra to bym na nich stawiał a że są tacy sobie to cóż trzeba być realistą.....

-
YZF R1 - Moderator
Ukradkiem oglądałam ten mecz tworząc coś w tym czasie na komputerze w pokoju z TV. Jako totalny laik zaobserwowałam jedynie znaczną różnicę w poziomie gry, a w szczególności brak dokładnych podań w naszej drużynie. Jednak nie mi (totalnemu laikowi) krytykować grę naszych piłkarzy. Nastawienia do meczu nie miałam żadnego poza tym, że życzyłam naszej drużynie jak najlepszego wyniku. Nie zakładałam ani wygranej ani przegranej zatem nie czuję się rozczarowana. Myślę, że nastawienie wielu kibiców na wygraną to także kwestia wykreowanych nadziei przez media. Coś jak z przereklamowanym filmem w kinie, w którym średnich aktorów promuje się jako wschodzące gwiazdy Hollywood.
Odbiegając nieco od piłki szkoda, że tacy kosmici o niezwykłych umiejętnościach jak Tadek Błażusiak nie są promowani przez nasze media, pomimo że sięgają po najwyższe światowe trofea.
Odbiegając nieco od piłki szkoda, że tacy kosmici o niezwykłych umiejętnościach jak Tadek Błażusiak nie są promowani przez nasze media, pomimo że sięgają po najwyższe światowe trofea.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Żmijko jak na laika masz całkiem trafne spostrzeżenia 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Żmija napisał(a): Coś jak z przereklamowanym filmem w kinie, w którym średnich aktorów promuje się jako wschodzące gwiazdy Hollywood.
Smolarek nie zrobi kariery w Hollywood z tym swoim pepsi colowym "AHhhhh"

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Co by nie mówić było - minęło. Jak niegdyś powiedział Augustyn z Hippony "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą", więc mam nadzieję, że chłopakom z polskiej drużyny nie zabraknie ducha walki w kolejnych rozgrywkach, w szczególności popartej lepszą kondycją oraz umiejętnościami.
-
Lovtza - Moderator
Żmija napisał(a):Co by nie mówić było - minęło. Jak niegdyś powiedział Augustyn z Hippony "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą", więc mam nadzieję, że chłopakom z polskiej drużyny nie zabraknie ducha walki w kolejnych rozgrywkach, w szczególności popartej lepszą kondycją oraz umiejętnościami.
tylko wiesz koleżanko jak u nas jest. Te słowa są aktualne od lat. A za nimi nie idą w parze czyny. Niby grają lepiej, ale wciąż brakuje zgrania, precyzji. Tylko gdzie tkwi problem ? W wyszkoleniu czy może ludziach ? Skoro, niemcy mogą, anglicy mogą, grecy, to polacy tym bardziej. Pierwsze co rozformować PZPN ! aż dziwe bierze że Pan Listkiewicz miał "honor" po tylu wpadkach jeszcze piastować urząd.
pozdrawiam
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
olo113 napisał(a):Żmija napisał(a):Co by nie mówić było - minęło. Jak niegdyś powiedział Augustyn z Hippony "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą", więc mam nadzieję, że chłopakom z polskiej drużyny nie zabraknie ducha walki w kolejnych rozgrywkach, w szczególności popartej lepszą kondycją oraz umiejętnościami.
tylko wiesz koleżanko jak u nas jest. Te słowa są aktualne od lat. A za nimi nie idą w parze czyny. Niby grają lepiej, ale wciąż brakuje zgrania, precyzji. Tylko gdzie tkwi problem ? W wyszkoleniu czy może ludziach ? Skoro, niemcy mogą, anglicy mogą, grecy, to polacy tym bardziej. Pierwsze co rozformować PZPN ! aż dziwe bierze że Pan Listkiewicz miał "honor" po tylu wpadkach jeszcze piastować urząd.
pozdrawiam
Olo uważam, że masz całkowitą rację. Większość zależy od odgórnych decyzji i sposobu zarządzania. Wszystko wszak wychodzi od "góry". Zupełnie jak w biznesie, jeżeli Prezes firmy nie potrafi nią zarządzać to nawet najlepszy jej produkt i najlepsi pracownicy nie zapracują na jej sukces. Jeżeli zaś chodzi o ten konkretny przypadek nie mi o nim się wypowiadać gdyż tak jak mówiłam nie śledzę na bieżąco poczynań naszej reprezentacji a także działań osób decyzyjnych w tym zakresie.
-
Lovtza - Moderator
Jakby przegrali z Austrią, to sory, ale to juz byłby wstyd. Niemcy to potega pilkarska, a Austriacy to leszczyki. Ja nie widze innej mozliwości niz wygrana polaków. Stawiam na 2-0.
-
Dominik_YZF - Bywalec