nutki w moto
• Strona 1 z 1
nutki w moto
Istnieją jakieś radyjka motocyklowe? słucha ktoś z was muzyczki na moto? jeśli tak to za pomocą jakichś mp3 plajerów czy jak?
Ja jeżdząc samochodem nie moge wytrzymać jadąc bez muzyki wiec niewiem jak bedzie z moto. Inna sprawa że tam dzwiek silnika bedzie taki piekny ze niewiem czy w ogóle ta muzyka bedzie mnie tam obchodziła:P ale moze jednak?
a wiec jak to z wami jest?
Ja jeżdząc samochodem nie moge wytrzymać jadąc bez muzyki wiec niewiem jak bedzie z moto. Inna sprawa że tam dzwiek silnika bedzie taki piekny ze niewiem czy w ogóle ta muzyka bedzie mnie tam obchodziła:P ale moze jednak?

- Hszanek
- Świeżak
patencik z muzÄ… jest dobry... ale
ja jezdzilem z muza 2-3 razy i... i tak przestawalem jej słuchac bo bardziej skupialem sie na jezdzie. <dobre w korkach na miescie co najwyzej>
jezeli chodzi o dzwiek to powyzej 120 to malo slychac bylo...
no i ogolnie wolalbym uslyszec jak ktos na mnie trÄ…bi
...
ja jezdzilem z muza 2-3 razy i... i tak przestawalem jej słuchac bo bardziej skupialem sie na jezdzie. <dobre w korkach na miescie co najwyzej>
jezeli chodzi o dzwiek to powyzej 120 to malo slychac bylo...
no i ogolnie wolalbym uslyszec jak ktos na mnie trÄ…bi

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
sluchalem jak mialem skuterek i jechalem do babci 220km ;o po 2godz uszy bolaly od sluchawek w kasku.
-
sopel - Świeżak
montowane pod siedzeniem

Ewentualnie w przypadku szybszej i agresywniejszej jazdy samochód stwarza nam warunki do słuchania muzyki - motocykl nie. Chyba, że zamontujemy sobie głośniki pod siedzeniem

Pozdrawiam.
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
no opcja muzy na moto moze byc kuszaca ale to bardzo niebezpieczne niedosc ze szybciej chce sie jechac to dzwieki z zew. sa zagłuszane :/ ja np. wczoaj jezdzac na desce(a co:p) po ulicy z mp3-jka prawie jebnal mnie łysy ziomek w volvo :/ bo niesłyszalem go
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości