nitro n85
• Strona 1 z 1
nitro n85
Witam, to mój pierwszy post tutaj wiec prosze o wyrozumiałość
. Niedawno kupilem pierwsze "prawdziwe" moto
i teraz kompletuje strój...
Zastanawiam się nad kurtką nitro n85 http://www.allegro.pl/item375258544_nit ... ozm_l.html . Może ktoś taką użytkował i podzieli się odczuciami...
Mam okolo 182 cm wzrostu i nie wiem, czy w razie gdybym sie zdecydował L nie bedzie za duża... Prosze o porady. Pozdro

Mam okolo 182 cm wzrostu i nie wiem, czy w razie gdybym sie zdecydował L nie bedzie za duża... Prosze o porady. Pozdro
sr50 --->gs 500e /2001r
--->kiedyÅ› r6 xD
--->kiedyÅ› r6 xD
-
Saiid - Świeżak
Dzięki panowie za podpowiedzi
Chyba zaryzykuje z ta kutrałką i pod koniec sezony zdam opinie o niej.. hehe
dambandit jakiego nitro miales? bo zastanawialem się nad czyms takim http://www.allegro.pl/item367328228_now ... html#photo ale słyszałem wlaśnie sporo negatywnych opinni na temat kasków tej firmy i sie wstrzymalem..

dambandit jakiego nitro miales? bo zastanawialem się nad czyms takim http://www.allegro.pl/item367328228_now ... html#photo ale słyszałem wlaśnie sporo negatywnych opinni na temat kasków tej firmy i sie wstrzymalem..
sr50 --->gs 500e /2001r
--->kiedyÅ› r6 xD
--->kiedyÅ› r6 xD
-
Saiid - Świeżak
A ile ten kask kosztował . Nie miałem inny starszy model jednak jest wiele ludzi na forum którzy maja nowe kaski nitro i tez narzekaja naprawde moim zdaniem nie warto , moze za 300 zł tak ale np za 500 juz jest wybór np w nolanach airochach czy agv . Ja nie polecam tego kasku . Jesli chodzi o komfort to katastrofa , jest mało wygodni pieka w nim uszy .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Udalo mi sie kupic prawie nowke tÄ… kurczeczke nitro za 399
, teraz tylko czekam na paczuszke
Skóre też zamierzam kupic na chlodniejsze dni, bo wiadomo, że skóra to skóra. Jeszcze troche dozbieram i kupie cos lepszego... Bo jeszcze musze kupic 2 kaski wiec wydatki będą 

sr50 --->gs 500e /2001r
--->kiedyÅ› r6 xD
--->kiedyÅ› r6 xD
-
Saiid - Świeżak
jak chcesz nitro to model n1700vf z czystym sumieniem ci polecam, testowłem go ostatnio przy dość ostrej jeździe i złego słowa nie powiem , jest cichy i nieźle wentylowany , brdzo fajnie wykonany w środku, polecam
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Mam ta kurtke drugi sezon i jestem z niej zadowolony. Kilka razy robilem kilkadziesiat kilometrow w ulewie i praktycznie nigdzie nie przemokla. Poza tym calkiem fajnie wyglada, a za te pieniadze, ktore na nia wydales mysle, ze bedziesz zadowolony tym bardziej 

Yamaha FZS 600 Fazer
-
RooLeZ - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości