Urwałem lusterko w puszce
• Strona 1 z 1
Urwałem lusterko w puszce
Witam dziś przydarzyła mi się taka sytuacja jechałem w mieście na dodatek z plecaczkiem patrze w lusterko i jakiś narwaniec chce mnie wyprzedzić tym samym pasem z prawej strony bo jechałem bliżej osi jezdni więc zjechałem na środek pasa za jakieś parę metrów ograniczenie do 40 ja i tak jechałem gdzie około 60 podwójna ciągła a koleś z auta zjechał tylko lewą stroną auta na przeciwny pas ruchu widziałem ze mnie wyprzedza to nie przyspieszałem śpieszy mu sie to niech sobie jedzie a on na mnie trąbi i przejechał koło mnie 20cm jak bym nie odbił w prawo to na 100% by na mnie najechał tak podniósł mi ciśnienie że wyrównałem równo z nim z lewej strony i chciałem złożyć mu lusterko tylko że tak przyłożyłem ze lusterko poleciało w siną dal
i trochę sie wystraszyłem bo tego nie chciałem więc uciekłem czy jak by zapisał moje numery i poszedł na policje to mogą mi to udowodnić jak coś to jak sie tłumaczyć
Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 31/5/2008, 21:26 przez spek, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętaj Pal Gume A Nie Dusze !
-
spek - Świeżak
ale jak niby mieli by cos Tobie udowodnic? Rozumiem ze mu z buta przylozyles, wiec sladu nigdzie nie bedzie. Do tego koles pewnie gapil sie na urwane lusterko a nie na blachy, wiec raczej mozesz byc spokojny.
CBR 600 F4i sport
-
Abonic - Świeżak
Re: Urwałem lusterko w puszce
spek napisał(a):Witam dziś przydarzyła mi się taka sytuacja jechałem w mieście na dodatek z plecaczkiem patrze w lusterko i jakiś narwaniec chce mnie wyprzedzić tym samym pasem z prawej strony bo jechałem bliżej osi jezdni więc zjechałem na środek pasa za jakieś parę metrów ograniczenie do 40 ja i tak jechałem gdzie około 60 podwójna ciągła a koleś z auta zjechał tylko lewą stroną auta na przeciwny pas ruchu widziałem ze mnie wyprzedza to nie przyspieszałem śpieszy mu sie to niech sobie jedzie a on na mnie trąbi i przejechał koło mnie 20cm jak bym nie odbił w prawo to na 100% by na mnie najechał tak podniósł mi ciśnienie że wyrównałem równo z nim z lewej strony i chciałem złożyć mu lusterko tylko że tak przyłożyłem ze lusterko poleciało w siną dali trochę sie wystraszyłem bo tego nie chciałem więc uciekłem czy jak by zapisał moje numery i poszedł na policje to mogą mi to udowodnić jak coś to jak sie tłumaczyć
Pozdrawiam
chciałem tylko sobie zacytować sytuację żebyś mi jej nie wyedytował

ps. na jakiej ulicy to było? i jakim moto jechałeś? no i jakie auto ci "wymusiło?"
tak z ciekawości...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Dominik_YZF - Bywalec
Już raz napisałem, że lubie takie filmy jak w tym opisie, tylko niech autor wkońcu poda tutuł.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 1 z 1