podświetlenie zegarów a hamulec...
• Strona 1 z 1
podświetlenie zegarów a hamulec...
Mam dziwne pytanko... Kupiłem CBR 600 f4 i po naciśnięciu dźwigni hamulca (lub pedału) zapala mi sie podświetlenie tablicy i pozycyjne z przodu (oprócz stopu oczywiście)... Normalne czy mam szukać przebicia?
W sumie maiłem zawsze XJ i nie spotkałem sie z tym... Po włączeniu swiateł oczywiście nie ma żadnych kłopotów bo podświetlenie działa cały czas ale jeśli to nie jest normalne to zastanawiam się czy nie posprawdzać co i jak...
W sumie maiłem zawsze XJ i nie spotkałem sie z tym... Po włączeniu swiateł oczywiście nie ma żadnych kłopotów bo podświetlenie działa cały czas ale jeśli to nie jest normalne to zastanawiam się czy nie posprawdzać co i jak...

- tedik
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Re: podświetlenie zegarów a hamulec...
tedik napisał(a):Kupiłem CBR 600 f4 i po naciśnięciu dźwigni hamulca (lub pedału) zapala mi sie podświetlenie tablicy i pozycyjne z przodu (oprócz stopu oczywiście)... Normalne czy mam szukać przebicia?
Nie wiem czy to normalne, ale w mojej F4 miałem identycznie... Nic się nie działo, a ponieważ cały czas jeździ się na światłach, to nie drążyłem tematu i uznałem, że wszystko jest OK

-
gojo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości