Zobacz wątek - Szukam skutera!!!!!!!
NAS Analytics TAG

Szukam skutera!!!!!!!

i inne małe pojemności
_________

Postprzez archiziomalrs125 » 26/5/2008, 22:32

ApRiLiA R$ 125
archiziomalrs125
Świeżak

Postprzez wiklad » 26/5/2008, 22:37

4ry rury w 50tce :D Śmiesznie to wygląda. Nie dałbym 14 kafli za takie coś.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto :D

Obrazek
wiklad
VIP Ścigacz.pl

Re: Szukam skutera!!!!!!!

Postprzez małolat1 » 28/11/2013, 12:49

marvina1 napisał(a):Witam serdecznie szukam skutera 49cm.zadaszonego cztero kołowego wyglądem przypominającego mały samochód nie pamiętam nazwy ale wiem,że jeżdżą na polskich drogach.Może ktoś z Was wie gdzie można takie cacko kupić? Informacje proszę przesyłać na e-maila marvina@vp.pl Dziękuję i pozdrawiam.

Nazywa się to pojazd lekki - czterokołowiec lekki. W Polsce już się od 3 lat pojawiają.
Może to być to coś takiego jak ze stajni: Microcar (wyższe w środku) lub Chatenet (Barooder ma szersze osie i szersze nadwozie)
Jak masz 18 tkę można na sam dowód osobisty jeździć. Jak masz ok 14-17 last potrzebne jest AM (karta motorowerowa) lub prawko B-1 (prawka od 16 lat).
Koszt użytkowania jak skutera lecz na głowę nie leci i jest ciepło :)
Co ciekawe, w środek nadwozia z laminatu wstawiona jest klatka (rurki i kątowniki) z aluminium jak w radowych zabawkach.
Większość to maleńkie diesle ale są i benzyniaki. Diesel mocniejszy i trwalszy, do tego dużo mniej pali wachy ale nie taki cichy jak benzynowy. Coś za coś :)
małolat1
Świeżak

Postprzez Artur_ » 28/11/2013, 13:27

małolat1, to już kolejny wątek, który wyciągasz z dalekiego archiwum. Jeśli marvina1 pisząc pierwszego posta miał 17 lat, to teraz ma ich 22. Przy odpowiedzi w kolejnym wątku spójrz na datę, bo takich kotletów nie warto odgrzewać.
Artur_
Świeżak

Postprzez małolat1 » 28/11/2013, 13:40

A, sorki :roll:
Wpadły mi takie tematy w oczy i odpowiadam odruchowo, jestem fanem tych fajnych cudaków.
Siedzimy właśnie z kumplami u koleżanki i oglądamy nowy jej nabytek (Chatenet A z 2000 roczku) Fajne to to:) Tez mam Chateneta tylko troszkę większego (B) - Baroodera.
Pod wpływem potrzeby szukamy w necie osprzętu do uzupełnienia. Trzeba sobie pomagać nie :) ?
Kupił jej stary autko z drugiej ręki ale bez wyposażenia (nie wiedzieć dlaczego?) Brak koła, i całego obowiązkowego majdanu. Do tego opony które ma z przodu nadają się do wymiany. Znaleźliśmy od Tico, ładne za 50zł 2 szt. będą pasowały idealnie. Kolorek autka ma czerwony, strażacki, z ostro żółtym dachem. Daje po oczach :)
Nowy użytkownik w klubie :) No i z tej samej dzielnicy!
Narka :)
małolat1
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm