kawasaki zzr 600
• Strona 1 z 2 • 1, 2
kawasaki zzr 600
witam. Mam zamiar kupic kawe zzr 600, ale naczytalem sie ze wysiadają panewki okolo 40 tys.km przebiegu i boję sie teraz. co myslicie na ten temat?? Jak sie spisuja wam wasze zzr "zygzaki" ???
- bluecard
- Świeżak
Wiem tylko, że zzr dosyć dużo potrafią spalić beny.
Ja nie słyszałem żeby wysiadały panewki.
W tym temacie pomóc ci może icid.
Acha i nie zakładaj kilku tematów o tym samym moto tylko pytaj w tym samym.
Ogólnie moto bardzo fajne.
Ja nie słyszałem żeby wysiadały panewki.
W tym temacie pomóc ci może icid.
Acha i nie zakładaj kilku tematów o tym samym moto tylko pytaj w tym samym.
Ogólnie moto bardzo fajne.

-
pablomotors - Świeżak
2 kominy sprawiaja wrazenie, ze jest to jakis lytr.ogolnie moto nie dysponuje jakas niesamowita moca, ale dobrze zachowany egzemplarz moze pocisnac.pierwsze slysze o panewkach, aaa i ramy nie pakaja jakby co.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
No fakt pali sporo ale mój jest nieco zmodyfikowany więc nie jest wyznacznikiem, spalania wszystkich zzr-ów, narazie najechane mam 53 tys i silniczek cyka od dotyku. Za dobrze utrzymany egzemplarz warto położyć nawet 10 tys napewno pojeździ. Mam go 2 lata i narazie zero awarii a to 92 rok

-
icid - VIP Ścigacz.pl
zzr 600
no własnie niewiem. Czytałem na innych forum i wypowiadali sie ze kawasaki juz tak maja ze to ich słaba strona te panewki, z drugiej strony Wy piszecie ze pierwszy raz o tym slyszycie. Ale i tak szukam takiego zeby 30 000km nie przekroczylo.
- bluecard
- Świeżak
heh kolego 30 000 licznikowego, czy tego które ma już za sobą silnik i inne podzespoły???? Bo to bardzo duża różnica....
:D:D

-
maatiaas - Świeżak
ta na pewno, weź takiego icidowego zygzaka, jakby mu cofnął przebieg o 20tysięcy i nie przemalował to byłbyś w stanie uwierzyć że faktycznie moto ma tylko 3kilka tysięcy nawinięte...
prawda jest taka że nigdy ale to nigdy (kupując używane moto od obcego nie masz pewności czy ktoś nie zmienił przebiegu )
prawda jest taka że nigdy ale to nigdy (kupując używane moto od obcego nie masz pewności czy ktoś nie zmienił przebiegu )
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
zzr 600
Jak juz ja kupie to nie bedzie zadnego " wheelie" itp ., wiec sie nie boje ze ja go zjebie, tylko chodzi o to zeby nie kupic ,a Mi te panewki po czasie jebną. ALe trzeba szukac zadbanego i mysle ze bedzie dobrze. A orientuje sie ktos jaki to by był koszt ??? Bo Piekna maszyna i tylko zygzaka chce 

- bluecard
- Świeżak
jedz z kims kto sie zna!!!jak beda panewki to dupy to bedzie slychac!!!a tak w ogole zeby panewki spierdzielic trzeba jezdzic na gume ohohoho a nie znam nikogo zeby na zzr napierdalal kilometry na kole!
habba babba!
-
a cos ty sie tego zzr w ogole uparl...jak chcesz ladnego grata to maatiaas kiedys cos wspominal ze moze swoja cbr sprzedac 93 rok ale jak zdjecia ogladalem ta naprawde moto zadbane...albo przyjezdzaj do mnie oddam ci moje zx(prawie jak zzr) za 12 

habba babba!
-
Zzr 600 2003 rok. Spalanie 6l -6,5 po miescie bez palowania normalna jazda czasem tylko przyciskam. Trasa nie wiem bo jeszcze nie mialem przyjemnosci nim myknac gdzies. Wygodna pozycja siadasz w miare wyprostowany jak chcesz sie pochylic to d..a do tylu i juz lezysz na moto jak chcesz jechac spokojnie to prawie wyprostowany jedziesz. Dlaczego sie panewki zacieraja?? A no tak jak koledzy pisali od jazdy na kole bo zzr ma ssak od oleju prostopadle do silnika wiec jak wstawisz na kolo to olej splywa do skrzyni i panewki nie maja smarowania i sie zacieraja. Moto raczej przewidywalne mozesz bez problemu mu odkrecic na jedynce i na dwojce i plynnie przyspiesza( nie podniesie kola) chyba ze go przydlawisz to wskakuje odrazu. A co do samego przyspieszenia to odlot:) kopyto swoje ma:) Jedyne co mnie wkurza to glosno wpinajaca sie jedynka no ale tak juz ten model ma:) Pzdr:)
- rafooo
- Świeżak
Zakochalam sie w tym moto i mam zamiar taki sobie nabyc
Ps. sorki, ze pisze bez polskich znakow, ale akurat siedzie u cioci w Anglii, gdzie klawiatura jest minimalnie inna

Ps. sorki, ze pisze bez polskich znakow, ale akurat siedzie u cioci w Anglii, gdzie klawiatura jest minimalnie inna

-
Niebiesska - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2