F2 świece albo coś z prądem
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Alexen napisał(a):i mam jeszcze pytanie czy to normlane ze jak ruszam tak troche mocniej akumulatorem to kontrolki troche pulsuja w rytm tego potrzasania ??
To raczej świadczy o jakimś słabym punkcie w instalacji. Moim zdaniem powinieneś zacząć od odnalezienia przyczyny tego migania. Być może to będzie główny problem. Poruszaj samą instalacją i sprawdź czy też kontrolki przygasają.
Co do immobilaizera to niestety nie pomogÄ™

http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
w jezdzie nie ma problemu kontrolki nie pulsuja
gdy poruszam kablami tez nci jedynie gdy poruszam tak troche mocniej kleme od akumulatora (-) to wtedy sie cos dzieje, ale porusza sie i akumulator wiec moze to normlane ?

gdy poruszam kablami tez nci jedynie gdy poruszam tak troche mocniej kleme od akumulatora (-) to wtedy sie cos dzieje, ale porusza sie i akumulator wiec moze to normlane ?

-
Alexen - Świeżak
heh problem rozwiazany .... dzis zauwazylem ze na rozrusnziku jest masa od akumulatora okazalo sie ze sie srobka wykrecila ....
terazjest wszystko w porzadku i mam tlyko ostatnie pytanie czy obciazenie na akumulator podczas gdy np naciskam hamulec i swiatla sie zaplaja ma taki wplyw ze kontrolki lekko przygasaja ?
terazjest wszystko w porzadku i mam tlyko ostatnie pytanie czy obciazenie na akumulator podczas gdy np naciskam hamulec i swiatla sie zaplaja ma taki wplyw ze kontrolki lekko przygasaja ?
-
Alexen - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości