Zobacz wÄ…tek - Lekki naked dla wysokiego kierowcy
NAS Analytics TAG

Lekki naked dla wysokiego kierowcy

Chcesz kupić swój pierwszy lub kolejny motocykl. Nie wiesz jak wybrać. Zadaj pytanie tutaj.
Pytania o enduro, cross-y, skutery, motorowery, motocykle o pojemności do 250 ccm odpowiednio w działach niżej.
_________
ModerujÄ…: Black-Ghost, Boshi, Rosiboj, Lagiboy

Lekki naked dla wysokiego kierowcy

Postprzez Mike_low » 27/4/2025, 12:18

Witam, zamierzam wrócić do jednośladów. Swoją przygodę zakończyłem na Hondzie CX 500. Motocykl z wystarczająca dla mnie mocą, jednak za stary (dopadły mnie wszystkie jego bolączki) oraz zbyt ciężki.

Jestem wysoki 192cm i 95kg. Bardzo podoba mi się Honda cb500 ale nie miałem okazji się przymierzyc. Nie chce wyglądać jak na psie.

Motocykl służyłby mi do pokonywania tras rzędu 2x 40km w tygodniu po niezłym asfalcie ale bez szaleństw. Cichy silnik w moim przypadku jest już raczej rozpatrywany jako plus niz minus :)

Zastanawiałem się nawet nad transalpem (za mały) oraz dominatorem (tylko opinie w Internecie, nie siedziałem)

Może mielibyście jakieś propozycje? Klasyczny wygląd mile widziany dlatego wpadła mi w oko ta Honda cb500
Mike_low
Świeżak

Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê