Sprzedam GSXR 750 2012 rejestracja 2014 salon Polska
• Strona 1 z 1
Sprzedam GSXR 750 2012 rejestracja 2014 salon Polska
ZAPROPONUJCIE CENY W KOMENTARZACH.

W moim posiadaniu od 2018roku.
- pierwszy właściciel to salon Suzuki Poznań. Obecnie sprzedaja inny asortyment Suzuki Wache.
- 2 wlasciciel salon polska od 2018 roku.
- na dzien 9.04.2025r. ~25900 km przebiegu
- galeria 9.04.2025r. : https://imgur.com/a/9LD0300
- cześci i zdjecia z ostatniej gleby i odbudowy. Motocykl stał na kolach po 2 tyg. https://imgur.com/a/iP92lvu
- olej zmieniany rok w rok. swiece chyba juz 2 razy po kupie i drugi raz dosc niedawno.
Do pewnego czasu historia motocykla opisana tutaj do kwietania 2022r.:
https://gixxer.pl/viewtopic.php?f=13&t=14641&start=30 (otwórz link)
Ostatni serwis:
- po regulacji zaworów u Adam Mulawa - Białystok Koniec sezony 2024 ~25500km?
- wymiana czujnika quick shifter od MotoTune Speedbike. Nowy model. Krótszy skok. 2024r.
- tarcze nowe Brembo ORO klocki brembo
- nowa tylna opona Batlax s21 2024r. wymiana,przod tez jak nowy . Przód wymeniony w 2023r.
- nowy napęd DID ZVMX2 i zebtaki
Hiostira gleb, a były 3:
- Radom - Tor Radom wyjechalem na pobocze i upadłem 15.09.2019
- Warszawa - gleba parkingowa na nowej oponie - Parkin na Połczynskiej - 11.maj 2020r.
- Białystok - Tor Wschodzący gleba - 18.06.2022 - przy awaryjnym dohamowani podniosło mi tylne koło i upadłem - pozostałością sa 2 wgniotki bez uszkodzenia lakieru na baku. Maly dent widoczny, Druga wgniotka pod plastikiem na baku z lewej strony. Zakładam ,że można je wyciągnać. Nie są zbytnio głebokie.
Posiadam zdjecia z każd gleby. Głownie cierpiała kosmetyka owiewki/sety, czacha, lusterka, uchwyty lampy.
Czesci zawsze wymienione na OEM nie zamienniki. Glownie ASO- taniej niz allegro.
Dodatki:
- pelen uklad wydechowy Gianelli Carbon kupiony u Mielochs
- brembo RCS19
- strojenie speedbike/MotoTune
- quick shifter speedbike mototune. Nowy czujnik
- mocowanie wydechu evotech
- crash pady bez inwazyjne PUIG
- crash pady osi lightech
- carbon blotniki fiber pro , nakladka siedzenia, oslona lancucha.
- szybka enermax
- gripy Eazy grip pro
- krotki rolgaz R6
- filtr powietrza K&N
- oslony dekli R&G
- oplot chyba hel. Wymienilem na poczatku
- tank pad (,jakis drogi nie pamietam nazwy)
- naklejka wlewu fooqs polskie
- regulacja pokretlem po lince do brembo rcs19 - chine
- kierunki led + flash relay pod ledy
- mocowanie tablicy valter moto
- crashpady osi Lightech Racing
- alarm zamontowany przez poprzedniego wlasciciela Salon Suzuki Poznań
- Posiadam drugi set ze swiatlami ktory zostalo zamontowany 2tyg po ostatniej trzeciej glebie.
Potem kompletowalem owiewki OEM. Stelaz kierunki oswietlnie biled asymetryczne prawostronne, postojowka, druga wiazka OEM, drugie wloty powietrza. Tylko gumki przy wlocie mam 1 komplet. Wystarczy odkrecic stelaz i przykrecic.
- posiadam jeszcze druga lampe przednia europejska 2 mocowania urwane i druga lampe tylna. Uzywalem z innym zadupkiem torowy ale zadupek wyrzucilem.
- komplety kierunkowskazow.
- klamka sprzegla Lightech, Dzwignie hamulca do RCS19.
-kolektory z katalizatorem. Mocowania chyba wywalilem ostatnio byly porzadki.
- sety kierowcy OEM, sety Pasazera OEM plus sety pasazera chiny,
- stelaz pod sakwy wzorowany na SW motech. Kupilem tylko laczki reszte zrobilem sam z pomoca sasiada. W zelszym roku nawet uzytkowalme.
Obecnie ubrany w owiewkach do przegladu 28.04.2025r. Jak do tego czasu sie nie sprzeda ubieram Torowe.
Jeżdzę okazjonalnie ,ale koszty gleb już mnie przerosły wiec wole slizgnac sie na torowej owiewce.
Uzytkowany na torze wschodzacy Białystok kilka razy w roku głównie na swobodnych jazdach 1-2h.
Nie mam cisnienia na sprzedaż. Sprzedaje pod wpływem chwili, chyba nie bede za duzo jezdzil, mam jeszcze crossa Husqvarne FC250 i tennere 700.
Cena 34000zł.
tel. 694-435-565
BIAŁYSTOK.

W moim posiadaniu od 2018roku.
- pierwszy właściciel to salon Suzuki Poznań. Obecnie sprzedaja inny asortyment Suzuki Wache.
- 2 wlasciciel salon polska od 2018 roku.
- na dzien 9.04.2025r. ~25900 km przebiegu
- galeria 9.04.2025r. : https://imgur.com/a/9LD0300
- cześci i zdjecia z ostatniej gleby i odbudowy. Motocykl stał na kolach po 2 tyg. https://imgur.com/a/iP92lvu
- olej zmieniany rok w rok. swiece chyba juz 2 razy po kupie i drugi raz dosc niedawno.
Do pewnego czasu historia motocykla opisana tutaj do kwietania 2022r.:
https://gixxer.pl/viewtopic.php?f=13&t=14641&start=30 (otwórz link)
Ostatni serwis:
- po regulacji zaworów u Adam Mulawa - Białystok Koniec sezony 2024 ~25500km?
- wymiana czujnika quick shifter od MotoTune Speedbike. Nowy model. Krótszy skok. 2024r.
- tarcze nowe Brembo ORO klocki brembo
- nowa tylna opona Batlax s21 2024r. wymiana,przod tez jak nowy . Przód wymeniony w 2023r.
- nowy napęd DID ZVMX2 i zebtaki
Hiostira gleb, a były 3:
- Radom - Tor Radom wyjechalem na pobocze i upadłem 15.09.2019
- Warszawa - gleba parkingowa na nowej oponie - Parkin na Połczynskiej - 11.maj 2020r.
- Białystok - Tor Wschodzący gleba - 18.06.2022 - przy awaryjnym dohamowani podniosło mi tylne koło i upadłem - pozostałością sa 2 wgniotki bez uszkodzenia lakieru na baku. Maly dent widoczny, Druga wgniotka pod plastikiem na baku z lewej strony. Zakładam ,że można je wyciągnać. Nie są zbytnio głebokie.
Posiadam zdjecia z każd gleby. Głownie cierpiała kosmetyka owiewki/sety, czacha, lusterka, uchwyty lampy.
Czesci zawsze wymienione na OEM nie zamienniki. Glownie ASO- taniej niz allegro.
Dodatki:
- pelen uklad wydechowy Gianelli Carbon kupiony u Mielochs
- brembo RCS19
- strojenie speedbike/MotoTune
- quick shifter speedbike mototune. Nowy czujnik
- mocowanie wydechu evotech
- crash pady bez inwazyjne PUIG
- crash pady osi lightech
- carbon blotniki fiber pro , nakladka siedzenia, oslona lancucha.
- szybka enermax
- gripy Eazy grip pro
- krotki rolgaz R6
- filtr powietrza K&N
- oslony dekli R&G
- oplot chyba hel. Wymienilem na poczatku
- tank pad (,jakis drogi nie pamietam nazwy)
- naklejka wlewu fooqs polskie
- regulacja pokretlem po lince do brembo rcs19 - chine
- kierunki led + flash relay pod ledy
- mocowanie tablicy valter moto
- crashpady osi Lightech Racing
- alarm zamontowany przez poprzedniego wlasciciela Salon Suzuki Poznań
- Posiadam drugi set ze swiatlami ktory zostalo zamontowany 2tyg po ostatniej trzeciej glebie.
Potem kompletowalem owiewki OEM. Stelaz kierunki oswietlnie biled asymetryczne prawostronne, postojowka, druga wiazka OEM, drugie wloty powietrza. Tylko gumki przy wlocie mam 1 komplet. Wystarczy odkrecic stelaz i przykrecic.
- posiadam jeszcze druga lampe przednia europejska 2 mocowania urwane i druga lampe tylna. Uzywalem z innym zadupkiem torowy ale zadupek wyrzucilem.
- komplety kierunkowskazow.
- klamka sprzegla Lightech, Dzwignie hamulca do RCS19.
-kolektory z katalizatorem. Mocowania chyba wywalilem ostatnio byly porzadki.
- sety kierowcy OEM, sety Pasazera OEM plus sety pasazera chiny,
- stelaz pod sakwy wzorowany na SW motech. Kupilem tylko laczki reszte zrobilem sam z pomoca sasiada. W zelszym roku nawet uzytkowalme.
Obecnie ubrany w owiewkach do przegladu 28.04.2025r. Jak do tego czasu sie nie sprzeda ubieram Torowe.
Jeżdzę okazjonalnie ,ale koszty gleb już mnie przerosły wiec wole slizgnac sie na torowej owiewce.
Uzytkowany na torze wschodzacy Białystok kilka razy w roku głównie na swobodnych jazdach 1-2h.
Nie mam cisnienia na sprzedaż. Sprzedaje pod wpływem chwili, chyba nie bede za duzo jezdzil, mam jeszcze crossa Husqvarne FC250 i tennere 700.
Cena 34000zł.
tel. 694-435-565
BIAŁYSTOK.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl