Odblokowanie moto
• Strona 1 z 1
Odblokowanie moto
Siema,
Posiadam yamaha mt07 zblokowana na a2 bo takie też posiadam prawojazdy. Mimo wszystko trochę mi brakuje mocy, a pozatym uważam że zdrowsze dla moto jest jazda z taką mocą z jaką go oryginalnie zaprojektowano. I tu pojawia się pytanie co do policji, ponieważ nie słyszałem jeszcze żeby ktoś złapałi i udowodnili ze ten motocykl nie jest zblokowany bo jedynie chyba by mogli na mobilnych hamowaniach, a takich w polsce nie ma. Warto odblokować czy nie.
Posiadam yamaha mt07 zblokowana na a2 bo takie też posiadam prawojazdy. Mimo wszystko trochę mi brakuje mocy, a pozatym uważam że zdrowsze dla moto jest jazda z taką mocą z jaką go oryginalnie zaprojektowano. I tu pojawia się pytanie co do policji, ponieważ nie słyszałem jeszcze żeby ktoś złapałi i udowodnili ze ten motocykl nie jest zblokowany bo jedynie chyba by mogli na mobilnych hamowaniach, a takich w polsce nie ma. Warto odblokować czy nie.
- BOLO313131
- Świeżak
Re: Odblokowanie moto
Zadaj sobie pytanie czy będzie ci do smiechu gdy będzie wypadek i będziesz musiał z własnej kieszeni pokryć koszty bo wyjdzie ze miałeś moto odblokowane i nie posiadałes w tym momencie uprawnien do kierowania tym pojazdem.
Równie dobrze można jeździć po pijaku i liczyć ze nie złapią
Równie dobrze można jeździć po pijaku i liczyć ze nie złapią
- BB88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości