Akumulator
• Strona 1 z 1
Akumulator
Witam , w maju tego roku kupiłem akumulator Exide READY do motocykla Honda CBR 600. W czerwcu nie mogłem odpalić motocykla , prostownik nie mógł już ładować akumulatora pokazywało zbyt małą wartość. Akumulator oddałem do reklamacji - otrzymałem informację zwrotna że reklamacja jest bezzasadna bo akumulator jest trwałe uszkodzony.
Czy to możliwe że w 2 miesięcznym akumulatorze doszło do takiej sytuacji ? Nadmieniam ze motocyklem jedździłem prawie co dziennie przez ten okres, potem motocykla stał nie ruszany 3-4 dni i po tym okresie nie mogłem już odpalić.Ktoś z Was miał taki problem ? czy motocykl może uszkodzić akumulator?
Pozdrawiam
Czy to możliwe że w 2 miesięcznym akumulatorze doszło do takiej sytuacji ? Nadmieniam ze motocyklem jedździłem prawie co dziennie przez ten okres, potem motocykla stał nie ruszany 3-4 dni i po tym okresie nie mogłem już odpalić.Ktoś z Was miał taki problem ? czy motocykl może uszkodzić akumulator?
Pozdrawiam
- PrzemekBytom
- Świeżak
Re: Akumulator
Cóż, mi akumulator padł dość szybko bo go nie szanowałem. Niestety trzeba dbać o akumulator bo to prawie jak silnik.
- jaclaw
- Świeżak
Re: Akumulator
Przy kupnie akumulatora do Roadster'am wlasnie firmy Exide sprzedajaca powiedziala mi, ze jezeli nie bedzie jakos sprawny, to trzeba go przyuczyc, podziekowalem i zrezygnowalem z zakupu. kupilem inny.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości