Odgłosy z przedniego zawieszenia?
• Strona 1 z 1
Odgłosy z przedniego zawieszenia?
Witam, w moim gsx600f w przedniego teleskopu dochodzą dziwne odgłosy.Coś zaczyna telepać, gdy wjeżdżam na dziury.Czy to mogą być te łożyska główki ramy?Proszę o rade:D
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
witam
Z mojego doświadczenia mogą to być rożne zwierzęta, od polnych aż po domowe, najróżniejsze gatunki kolory itp. Sprobuj wsiasc na motocykl trzeźwy i zobacz wtedy czy stuka.
P.S. Mam tego gsxra 1000 na motorower zarejestrowanego, pisz na priv na pewno sie dogadamy, dodam tylko, że sprzęt jak najbardziej nadaje sie na pierwsze moto.
Jezeli ktos ma cos powaznego do dodania to prosze bardzo.
TAK OCZYWISCIE CHCIALEM SOBIE NABIC POSTA BO MAM MALO
Z mojego doświadczenia mogą to być rożne zwierzęta, od polnych aż po domowe, najróżniejsze gatunki kolory itp. Sprobuj wsiasc na motocykl trzeźwy i zobacz wtedy czy stuka.
P.S. Mam tego gsxra 1000 na motorower zarejestrowanego, pisz na priv na pewno sie dogadamy, dodam tylko, że sprzęt jak najbardziej nadaje sie na pierwsze moto.
Jezeli ktos ma cos powaznego do dodania to prosze bardzo.
TAK OCZYWISCIE CHCIALEM SOBIE NABIC POSTA BO MAM MALO
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
To moga byc tarcze hamulcowe, z luzem na nitach.
Odbiera sie to jako stukanie zawieszenia.
Oczywiscie w przypadku gdy nic innego oprocz stukow z zawieszeniem sie nie dzieje.
Jezeli jednoczesnie ze stukami przod moto zaczyna "plywac" na wybojach to sa to zuzyte tuleje goleni.
Adam M.
Odbiera sie to jako stukanie zawieszenia.
Oczywiscie w przypadku gdy nic innego oprocz stukow z zawieszeniem sie nie dzieje.
Jezeli jednoczesnie ze stukami przod moto zaczyna "plywac" na wybojach to sa to zuzyte tuleje goleni.
Adam M.
- Adam M.
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości