Honda VFR 750
• Strona 1 z 1
Honda VFR 750
Witam Panowie i Panie:D
Co mozecie mi powiedziec o Hondzie VFR 750. Jaki jest to moto jak si spisuje i czy warto go kupowac bo mam mozliwosc kupienie zrocznika 88 silnik prawie ze igla zadnej ryski niczego prawie jak z salonu
Cos mozecie o nim powiedziec ?? Czy moze zamiast niego jakies inne moto w przystepnej cenie ?
Co mozecie mi powiedziec o Hondzie VFR 750. Jaki jest to moto jak si spisuje i czy warto go kupowac bo mam mozliwosc kupienie zrocznika 88 silnik prawie ze igla zadnej ryski niczego prawie jak z salonu

- Budzik_rider
- Świeżak
Troszkę rocznik przeraża, ale jakbym chciał kupować moto sportowe, bo lubię, jednak w rzeczywistosci ogranicza się moja jazda do weekendowych wycieczek z pasażerem, to właśnie wybrałbym ten model.
Takie jest jego przeznaczenie, jeśli tego oczkujesz od sprzęta, to jest on dla Ciebie.
Takie jest jego przeznaczenie, jeśli tego oczkujesz od sprzęta, to jest on dla Ciebie.
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
No moze i rocznik 88 ale jednak silnik to prawie igla
jak i reszta niego
Ma on 100 Konikow wiec nie tak zle i nie jest nie wiadomo jaki szalony :d Nada sie i na jazdy codziennie tak mi sie wydaje, ale jak wasza opinia >?

- Budzik_rider
- Świeżak
88 to już delikatny zabytek, jak jesteś pewien że silnik to naprawde igła, a nie igła dlatego że sprzedający wymienił pierścienie 2 dni przed sprzedażą i zalał 3 puszki uszczelniacza żeby ciszej chodził to możesz zaryzykować. Ale jak chce więcej niż 5 tys to niech se wsadzi w buty.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
POwiem Ci tak
To moto bylo utrzymywane przez kolekcjonera tak wiec silnik jest tak zadbany ze chuchu
Kupil od kolekcjonera go mowj wujek ktory rowniez ma jobla na ponkcie motorow i silnikow wiec silnik jst bardzo zadbany
Wiec nie wiem moze cos wiec jak sie spisuje czy cos ??

To moto bylo utrzymywane przez kolekcjonera tak wiec silnik jest tak zadbany ze chuchu
Kupil od kolekcjonera go mowj wujek ktory rowniez ma jobla na ponkcie motorow i silnikow wiec silnik jst bardzo zadbany
Wiec nie wiem moze cos wiec jak sie spisuje czy cos ??
- Budzik_rider
- Świeżak
Skoro jest zadbany i jesteś tego pewien to po co pytasz, zadbane moto zawsze warto kupić, zastanawia mnie tylko jaki kolekcjoner zbiera hondy VFR.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Wiesz sa tacy
:D co zbeiraja duzo moto
Jestem w 99% ze jest bardzo zadbany
An jak z jego awaryjnoscia cos wiecej na jaki kolwiek temat jak sie spisuje i jakiej ceny jest warty taki rocznik:D

An jak z jego awaryjnoscia cos wiecej na jaki kolwiek temat jak sie spisuje i jakiej ceny jest warty taki rocznik:D
- Budzik_rider
- Świeżak
- Budzik_rider
- Świeżak
za ten rocznik utrzymany w dobrym stanie mozna spokojnie wolac 7 kafli.
awaryjnosc - niestety nie to co aktualnie prezentuja motocykle, jednak nie jest tak zle; poza lekko zla skrzynia i rozrzadem jest naprawde ok
jedyne co moze dobic to spalanie: tam gdzie konczy sie granica np aktualnych 600 w vfr'ce dobiero sie ona zaczyna jesli chodzi o wcinanie benzyny
awaryjnosc - niestety nie to co aktualnie prezentuja motocykle, jednak nie jest tak zle; poza lekko zla skrzynia i rozrzadem jest naprawde ok
jedyne co moze dobic to spalanie: tam gdzie konczy sie granica np aktualnych 600 w vfr'ce dobiero sie ona zaczyna jesli chodzi o wcinanie benzyny
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
O i tu juz cos wiecej widze
To jak jego spalanie okolo ilu ??
Co do jego skrzyni jest z tego co ja wiem bardzo dobrze utrzymana i nie ma z nia jakichkolwiek problemow a rozrzad tego to nie wiem
Ale czy oplaca sie to brac czy zastanowic sie nad jakims innym moto ??bo ta VFR bym mial jezcze w miare za tania kase

To jak jego spalanie okolo ilu ??
Co do jego skrzyni jest z tego co ja wiem bardzo dobrze utrzymana i nie ma z nia jakichkolwiek problemow a rozrzad tego to nie wiem

Ale czy oplaca sie to brac czy zastanowic sie nad jakims innym moto ??bo ta VFR bym mial jezcze w miare za tania kase

- Budzik_rider
- Świeżak
Budzik_rider czytales?
http://www.scigacz.pl/Honda,VFR,750,800 ... ,1648.html
http://www.scigacz.pl/Honda,VFR,750,800 ... ,1648.html
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Kupując motocykl z 88 roku trzeba liczyć się z tym że z racji wieku trzeba bedzie mu poswieca nie co wiecej uwagi . Jednak jesli kreci cie takie moto a stan jest rzeczywiscie taki jak tutaj piszez to nie ma co sie zastanawiać tylko kupowac .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Stan jego jest autentyczny widzialem na oczy widizlem jak chodzi itp.
Zreszta wiesz to tez moj wujaszek
W ogole jak chce sie miec moto to wiadomo ze trzeba dbac o niego jesli chce sie zeby slozyl dobrze i byl dobrze utrzymany
A jakies spalania czy cos wiecej o nim mozecie powiedziec ?? I co w nim moze byc takiego odrzucajacego nie na daje sie na jazdy po miescie miedzy miastami jakies takie trasy itp. ?

W ogole jak chce sie miec moto to wiadomo ze trzeba dbac o niego jesli chce sie zeby slozyl dobrze i byl dobrze utrzymany

A jakies spalania czy cos wiecej o nim mozecie powiedziec ?? I co w nim moze byc takiego odrzucajacego nie na daje sie na jazdy po miescie miedzy miastami jakies takie trasy itp. ?
- Budzik_rider
- Świeżak
Ps. Kris szukalem na forum tego ale nie znalazlo mi w "szukaj" Dzieki wielkie poczytalem troche i sie dowiedzailem co nieco, mysle ze taka 88 VFR nie ejst zla jesli jest dobrze utrzymana ??
- Budzik_rider
- Świeżak
tylko uwazaj, bo miny sa wszedzie.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
jak to mówią brat brata harata , ale jeśli jest w przystępnej cenie i w dobrym stanie to możesz ją kupić, ale musisz mieć na uwadze że to jest stary motocykl i rzeczy np. gumowe same się niszczą po takim czasie...i napewno nie miną Cię jakieś wydatki w tej kwestii.
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
To wiem jak narazie to jest wstepne kupno wiec wiesz, zobcze po rozmowach itp. byc moze i cos innego mozna polecic w przestepnej cenie ?
- Budzik_rider
- Świeżak
O widze ze znalazlem kolege od VFR no z tego co wiem i jak jest to silniczek mowie jak igiełka dlatego pytam jak ejstes posiadaczem jak sie sparwuje jakei wydatki itp. ?
- Budzik_rider
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości