Wybór moto klasy 600 na tor też
• Strona 1 z 1
Wybór moto klasy 600 na tor też
Część wszystkim
Chciałem spytać który motocykl klasy 600 (marka, model, rocznik) i dlaczego wybrali byście gdybyście planowali ścigać się na torze w podstawowych wyścigach klasy 600 (bez żadnych modyfikacji itp.) ?
Chciałem spytać który motocykl klasy 600 (marka, model, rocznik) i dlaczego wybrali byście gdybyście planowali ścigać się na torze w podstawowych wyścigach klasy 600 (bez żadnych modyfikacji itp.) ?
- Tomek1978
- Świeżak
Yamah r6 2007 i Suzuki GSX-R 600 k5
Yamaha bo - jest mała , mało waży , dobrze przyspiesza i to najbardziej torowy moto w swojej klasie.
Suzuki bo- w pytań jest na tor też czyli i do codziennej jazdy ma być a więc tak : wygląd ,moc ,osiągi , wygodna pozycja (jak dla mnie) i niezłe spalanie
Yamaha bo - jest mała , mało waży , dobrze przyspiesza i to najbardziej torowy moto w swojej klasie.
Suzuki bo- w pytań jest na tor też czyli i do codziennej jazdy ma być a więc tak : wygląd ,moc ,osiągi , wygodna pozycja (jak dla mnie) i niezłe spalanie
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Jeśli interesuje cię tylko ściganie po torze to bierz r-6, jeśli masz zamiar też na jakiś dalsze wypady jeździć i po torze również to tylko gsx-r 600 ;] najlepiej oczywiście k8. Honde cbr 600 rr tez możesz wziąć pod uwagę, z od pozostałych szlifierek jest najsłabsza i ale za to jest najlżejsza i najbardziej elastyczna z pośród tej trójki. A co ja bym wybrał ? myślę że Gixxera 

>>>Perłowy Dukat 848<<<

-
Lone - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości