Rejestracja WSK 125
• Strona 1 z 1
Rejestracja WSK 125
Witam,
Szukam porady, mam ofertę kupna wsk 125 bez papierów do remontu, Wsk posiada rejestrację na sobie lecz dokumentów brak. Mogę kupić ją od kolegi u którego stoi w garażu, kiedyś jeździł nią jego zmarły ojciec ale czy była przerejestrowana to wątpię. Tak naprawdę nie wiadomo o niej nic za bardzo, jest prawie kompletna, brakuje tylko klosza lapmy. Tu pojawia się moje pytanie, jak ją potem zarejestrować.
Szukam porady, mam ofertę kupna wsk 125 bez papierów do remontu, Wsk posiada rejestrację na sobie lecz dokumentów brak. Mogę kupić ją od kolegi u którego stoi w garażu, kiedyś jeździł nią jego zmarły ojciec ale czy była przerejestrowana to wątpię. Tak naprawdę nie wiadomo o niej nic za bardzo, jest prawie kompletna, brakuje tylko klosza lapmy. Tu pojawia się moje pytanie, jak ją potem zarejestrować.
- blackbum
- Świeżak
Re: Rejestracja WSK 125
Czy wy kurwa jesteście normalni tak ciężko zrozumieć że ten dział dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 przecież pisze wyraźnie Kuźwa no w ogóle nie myślicie ja pierdolę jak zwierzęta.
- BB88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości