PIERWSZE MOTO DLA KOBIETY
• Strona 1 z 1
PIERWSZE MOTO DLA KOBIETY
Witam Was
proszę o opinię co będzie najlepszym rozwiązaniem dla dziewczyny która zaczyna jezdzić, a jej marzeniem jest dosiąść gsxr 600/750/1000?
cos w granicach 6-10 tyś .
Lepsza mała cbrka 125 aprilia rs czy gs 500f suzuki?
Pozdrawiam
Kolezance radze zapoznac sie z regulaminem oraz skorzystac z opcji SKS
proszę o opinię co będzie najlepszym rozwiązaniem dla dziewczyny która zaczyna jezdzić, a jej marzeniem jest dosiąść gsxr 600/750/1000?
cos w granicach 6-10 tyś .
Lepsza mała cbrka 125 aprilia rs czy gs 500f suzuki?
Pozdrawiam

Kolezance radze zapoznac sie z regulaminem oraz skorzystac z opcji SKS
NO RISK- NO FUN
)))))

- JustAGirl!
- Świeżak
no walsnie
jak zwykle zdania podzielone,
mam dwóch kolegów i kazdy mi mówi inne zdanie.. ja juz sama nie weim. zalezy mi zeby moto było lekkie i zwinne ale zeby tez nie wyglądało jak rower..
mam dwóch kolegów i kazdy mi mówi inne zdanie.. ja juz sama nie weim. zalezy mi zeby moto było lekkie i zwinne ale zeby tez nie wyglądało jak rower..

NO RISK- NO FUN
)))))

- JustAGirl!
- Świeżak
no walsnie

NO RISK- NO FUN
)))))

- JustAGirl!
- Świeżak
no właśnie żeby nie wyglądało jak rower...
czyli ze 125 tylko RS z nowych roczników, ew GS/CB,
oba motocykle super mocne nie są, a mimo to dają sporą frajdę z jazdy...
do tego nie są zbyt ciężkie, są mało awaryjne, zwrotne i mało palą...
bież GS lub CB mają o wiele większy komfort jazdy niż małe 125...
edit:
jako że jesteś początkująca, wnoszę że nie masz jeszcze nic z ekwipunku motocyklisty, dlatego musisz ze swojego budżetu odliczyć jakieś 2tys. zł, i kolejne minimum 500zł na serwis motocykla...
tak więc twoje środki na motocykl właśnie nieco zubożały
czyli ze 125 tylko RS z nowych roczników, ew GS/CB,
oba motocykle super mocne nie są, a mimo to dają sporą frajdę z jazdy...
do tego nie są zbyt ciężkie, są mało awaryjne, zwrotne i mało palą...
bież GS lub CB mają o wiele większy komfort jazdy niż małe 125...
edit:
jako że jesteś początkująca, wnoszę że nie masz jeszcze nic z ekwipunku motocyklisty, dlatego musisz ze swojego budżetu odliczyć jakieś 2tys. zł, i kolejne minimum 500zł na serwis motocykla...
tak więc twoje środki na motocykl właśnie nieco zubożały

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
A myślałaś może o supermoto?
Znajomy do poruszania się po mieście i kupił Suzuki DRZ 400, mówi, ze jest lekki, poręczny, ładnie jeździ w zakrętach i ma 40KM - jak na miasto akurat. Niestety kosztuje ponad 10 tys.
Jeżeli ~35KM Cię zadowala, to polecałbym Honde NSR 125R, dość mocny silnik, jest lekka i całkiem mało awaryjna. Mój ojciec jakiś czas temu taką miał, jak ją raz zrobił, to potem tylko lał i jeździł (gdy ją kupował silnik był dostarczony w kartonie). Wadą jest, że mają one silniki dwusuwowe.
Pozdrawiam.
Znajomy do poruszania się po mieście i kupił Suzuki DRZ 400, mówi, ze jest lekki, poręczny, ładnie jeździ w zakrętach i ma 40KM - jak na miasto akurat. Niestety kosztuje ponad 10 tys.
Jeżeli ~35KM Cię zadowala, to polecałbym Honde NSR 125R, dość mocny silnik, jest lekka i całkiem mało awaryjna. Mój ojciec jakiś czas temu taką miał, jak ją raz zrobił, to potem tylko lał i jeździł (gdy ją kupował silnik był dostarczony w kartonie). Wadą jest, że mają one silniki dwusuwowe.
Pozdrawiam.
- Neoxis
- Świeżak
- JustAGirl!
- Świeżak
Co prawda zawsze polecam cb 500 . Jednak dla kobiety za 10 tys kupisz fajnego gs z owiewkami od 2004 może juz cos . Bo na taka nowsza honde to raczej nie bedzie cie stac .
125 nie polecam nie moge znieśc wycia z tłumika w tych motorach .
125 nie polecam nie moge znieśc wycia z tłumika w tych motorach .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1