Suzuki DR 125 SE - Kickstarter (kopka)
• Strona 1 z 1
Suzuki DR 125 SE - Kickstarter (kopka)
Witam,
Posiadam SUZUKI DR 125 SE z 1999 roku, chciałbym zamontować w nim mechanizm kopki (kickstarter), w silniku jest takie wyjście zaślepione. Czy przerabiał ktoś temat ? Wie jak to zrobić?
Widziałem, że podobny temat pojawił się tu na forum lecz został bez konkretnej odpowiedzi, wiec postanowiłem zapytać.
Dziękuje, pozdrawiam.
Posiadam SUZUKI DR 125 SE z 1999 roku, chciałbym zamontować w nim mechanizm kopki (kickstarter), w silniku jest takie wyjście zaślepione. Czy przerabiał ktoś temat ? Wie jak to zrobić?
Widziałem, że podobny temat pojawił się tu na forum lecz został bez konkretnej odpowiedzi, wiec postanowiłem zapytać.
Dziękuje, pozdrawiam.

- maciamp31
- Świeżak
Re: Suzuki DR 125 SE - Kickstarter (kopka)
ciezko i mi powiedziec, wyjdzie pewnie nie zaslepione tylko po prostu jest odlew ktory wskazuej ze mogła by byc kopka, pewnie nic nie niest obrobione i samo rozwiercenie nic nie da bo nie bedzie płaszczyzn ( tak zakładam... ) gra nie warta swieczki, za ta kase przejrzyj rozrusznik, kup dobrą baterie i bedze to taniej i bardziej niezawodnie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości