Program o motocyklach na TVN TURBO
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Program o motocyklach na TVN TURBO
No w końcu! Pewnie nie jeden z nas wysyłał maile do TVNu, nasze modlitwy zostały wysłuchane, od piątku (o 18:15) rusza nowy program: "Motocyklicznie", o tematyce motocyklowej
Mam nadzieję że lektor z "Uwaga: Pirat" nie bierze w tym udziału...
_

Mam nadzieję że lektor z "Uwaga: Pirat" nie bierze w tym udziału...
_
- pijaczek
- Świeżak
Raczej nie ma się co spodziewać motocyklowej wersji Top Gear ale ważne, że coś się ruszyło w temacie.
Z tym lektorem to prawda! Morderca tekstów jak dla mnie!
Z tym lektorem to prawda! Morderca tekstów jak dla mnie!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Haha wreszcie, i w dodatku caly dzisiejszy program "Raport" bedzie poswiecony motocyklom
Tutaj macie link, nie wierze temu co czytam
http://tvnturbo.pl/05,1485560,aktualnosci.html

Tutaj macie link, nie wierze temu co czytam

http://tvnturbo.pl/05,1485560,aktualnosci.html
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Właśnie oglądam ten program. Prowadzi... Śmigielski. To jego "rr" mnie trochę meczy, ale co tam. Może się Pan Złota Rączka wyrobi.
Gada całkiem ciekawie ale od razu widać, że facet jest zwolennikiem enduraków i dalekich podróży.
Co ciekawe, wzięli się za mikrotest nowego motocykla jakim jest Suzuki GSX650F. Aż takich nowości to się nie spodziewałem, więc jest nadzieja, że program nie będzie tylko czytaniem na ekranie tego, co ktoś napisał w sieci.
Tak więc zapowiada się bardzo ciekawie.
Gada całkiem ciekawie ale od razu widać, że facet jest zwolennikiem enduraków i dalekich podróży.
Co ciekawe, wzięli się za mikrotest nowego motocykla jakim jest Suzuki GSX650F. Aż takich nowości to się nie spodziewałem, więc jest nadzieja, że program nie będzie tylko czytaniem na ekranie tego, co ktoś napisał w sieci.
Tak więc zapowiada się bardzo ciekawie.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Juz po programie . Mysle ze nie było tak zle . nawet mi sie podobało koles mówił od rzeczy . Zobaczymy jakie beda nastepne odcinki . Mam nadzieje ze test nowego jak i uzywanego motocykla bedzie w każdym odcinku . No i że nauka jazdy rozkreci sie do jakis fajnych trików .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Też oglądałem i powiem że są na dobrej drodze, i mam nadzieje że wyciągnęli jakieś wnioski z nieudanego "Jednośladu".
-
Ragnos - Świeżak
Oglądałem. Powiem szczerze, że skutery mogliby sobie odpuścić. Rozumiem, że to ma trafić do różnych odbiorców ale jeżeli to ma być program o motocyklach..?
Fajnym pomysłem jest motocykl używany. Technika jazdy Tomka Kulika też zasługuje na duży plus. Generalnie pozytywnie. Dobrze, że coś się ruszyło. Najpierw trzeba coś stworzyć, żeby móc to udoskonalać.
Fajnym pomysłem jest motocykl używany. Technika jazdy Tomka Kulika też zasługuje na duży plus. Generalnie pozytywnie. Dobrze, że coś się ruszyło. Najpierw trzeba coś stworzyć, żeby móc to udoskonalać.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
W jakich dwóch dziedzinach? Przecież to jest praktycznie temat rzeka. Zaczynając na prezentacji i testowaniu sportów, poprzez turystyki, idąc przed enduro, off-road kończąc na chopperach i cruiserach. Do tego może być to samo w motocyklu używanym. Test długodystansowy, technika jazdy, podstawowa mechanik, akcesoria (torby, kufry, kaski, kurtki itd.) Nowinki ze świata sportu. Byle customów nie pokazywali :p Temat nie do wyczerpania.
A skuterom mówię nie! Chociaż jakby to były jakieś znormalizowane pojemnościowo a nie kosiarki. Dobrze, że hulajnogi elektrycznej nie pokazują

A skuterom mówię nie! Chociaż jakby to były jakieś znormalizowane pojemnościowo a nie kosiarki. Dobrze, że hulajnogi elektrycznej nie pokazują

Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Moze ma ktos to nagrane albo mozna gdzies odejrzec w necie ? Bo takze jestem ciekawy jak to wypadlo 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

-
zdzichu123 - Bywalec
Dobrze ze wogole cos ruszylo...ale sam program wyglada troche jakby byl krecoy w domu amatorska kamera, tak jak wiekszosc programow na tvnTurbo, brakuje czegos takiego jak na zachodzie np. Auto Motor i Sport...albo Niemiecka Motorwizja ktora w polskim wykonaniu jest poprostu masakra ;/
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości