Suzuki gn oznaczenie modelu a częsci
• Strona 1 z 1
Suzuki gn oznaczenie modelu a częsci
Witam
Stałem się posiadaczem Suzuki GN 250 94 r.
Mam jednak dylemat odnośnie części, oznaczenie mojego modelu a ramie i w dowodzie to NJ41A większość części jakie znajduję w internecie jest do modelu o ramie NJ42A praktycznie nigdzie nie ma w spisach motocykli do których dana część pasuje oznaczenie NJ41A i nie wiem jak to rozumieć, czy części mimo wszystko są takie same, czy mogą być jakieś różnice, jestem dość świeży w motocyklach więc nie wiem na ile oznaczenie to jest istotne.
Stałem się posiadaczem Suzuki GN 250 94 r.
Mam jednak dylemat odnośnie części, oznaczenie mojego modelu a ramie i w dowodzie to NJ41A większość części jakie znajduję w internecie jest do modelu o ramie NJ42A praktycznie nigdzie nie ma w spisach motocykli do których dana część pasuje oznaczenie NJ41A i nie wiem jak to rozumieć, czy części mimo wszystko są takie same, czy mogą być jakieś różnice, jestem dość świeży w motocyklach więc nie wiem na ile oznaczenie to jest istotne.
- onlytrue
- Świeżak
Re: Suzuki gn oznaczenie modelu a częsci
Pod jedna nazwa modelu moze byc sprzedawanych pare roznych rozwiazan. Ten numerek mowi dokladnie z czym masz do czynienia - rocznik, rynek, czas produkcji.
Przyklad: (otwórz link), zwroc uwage na EX650A, EX650C, EX650E.
Miedzy rozwiazaniami, czesci moga, ale nie musza pasowac - najlepie sprawdzac to po numerach czesci.
Przyklad: (otwórz link), zwroc uwage na EX650A, EX650C, EX650E.
Miedzy rozwiazaniami, czesci moga, ale nie musza pasowac - najlepie sprawdzac to po numerach czesci.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości