Błagam o pomoc suzuki gsx 600f
• Strona 1 z 1
Błagam o pomoc suzuki gsx 600f
Jakiś czas temu kupiłem suzuki gsx 600f problem nie dostaje paliwa, po prawej stronie przy gaźnikach jest kostka nie wiem co tam musi być może jakieś podciśnienie i przy z zbiorniku nie ma parę wężyków nie wiem jak to wszystko podłączyć jak ktoś się orientuje to proszę o pomoc mam zdjęcia do wglądu nie wiem czy tu mogę dać jak nie to proszę pisać na e-maila steff000@wp.pl z góry dziękuję.
- gagi121981
- Świeżak
Re: Błagam o pomoc suzuki gsx 600f
Jakiś czas temu kupiłem suzuki gsx 600f problem nie dostaje paliwa, po prawej stronie przy gaźnikach jest kostka nie wiem co tam musi być może jakieś podciśnienie i przy z zbiorniku nie ma parę wężyków nie wiem jak to wszystko podłączyć jak ktoś się orientuje to proszę o pomoc mam zdjęcia do wglądu nie wiem czy tu mogę dać jak nie to proszę pisać na e-maila steff000@wp.pl z góry dziękuję.
- gagi121981
- Świeżak
wezyki z węża ogrodowego nie swiadcza o niczym dobrym
ta kostka to czujnik połozenia przepustnicy, bez niego bedzie dostawał paliwo
w ksiazce serwisowej masz schematy linii paliwowych, skorzystaj z nich, nikt ci nie bedzie z głowy pisał co gdzie jaki wezyk wpiąć - jak nie umiesz korzystac z ksiązki serwisowej to zlec podłączenie serwisowi,

w ksiazce serwisowej masz schematy linii paliwowych, skorzystaj z nich, nikt ci nie bedzie z głowy pisał co gdzie jaki wezyk wpiąć - jak nie umiesz korzystac z ksiązki serwisowej to zlec podłączenie serwisowi,
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
I co, naprawiony? Jeśli nie to po prostu poszukaj osoby, która się na tym zna 'złotej rączki'. Wejdź sobie na https://zleca.pl/wykonawcy/naprawa (otwórz link) takich osób jest tam naprawdę wiele, które ze wszystkim Ci pomogą, a zwłaszcza przy takich usterkach. Sama korzystałam z tego portalu nie raz jeśli chodzi o usługi naprawcze.
-
aiden32 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości