Motocykl do miasta do 8.000 zł
• Strona 1 z 1
Motocykl do miasta do 8.000 zł
Cześć wszystkim!
Po kilku latach przerwy w jeździe na motocyklu, życiu w większym mieście i poruszaniu się w korkach, przyszedł czas na powrót do jednośladów
Standardowo:
Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Ok. 7-8 tyś km, głównie hornet 600, monster 800, cbr 600rr, weekendowo cr125
Wiek, waga, wzrost,
26, 70 kg, 176 cm
Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Moto sto procent do jazdy po mieście, do poruszania się w korkach. Musi być więc jak najbardziej kompaktowe, zwinne.
Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Trudno powiedzieć, powiedzmy, że nie więcej niż 5
Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Na motocykl chciałby przeznaczyć nie więcej niż 8 000 zł, ciuchy mam.
Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Nie oszukujmy się, w tym budżecie igły się nie kupi. Liczę się z kosztami eksploatacji.
Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Tylko naked wchodzi w grę ze względu na przeznaczenie.
Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Bardzo mocno myślę o małych monsterach (600, 620) - kusi mnie strasznie ich wyjątkowa stylistyka, tylko strasznie mało ich ostatnio w internetach. może yamaha mt03, fz6. Gdzieś w tyle głowy pojawia się gsr, czy hornet, ale to są gabarytowo większe maszynki niż przykładowe monstery.
Po kilku latach przerwy w jeździe na motocyklu, życiu w większym mieście i poruszaniu się w korkach, przyszedł czas na powrót do jednośladów

Standardowo:

Ok. 7-8 tyś km, głównie hornet 600, monster 800, cbr 600rr, weekendowo cr125

26, 70 kg, 176 cm

Moto sto procent do jazdy po mieście, do poruszania się w korkach. Musi być więc jak najbardziej kompaktowe, zwinne.

Trudno powiedzieć, powiedzmy, że nie więcej niż 5

Na motocykl chciałby przeznaczyć nie więcej niż 8 000 zł, ciuchy mam.

Nie oszukujmy się, w tym budżecie igły się nie kupi. Liczę się z kosztami eksploatacji.

Tylko naked wchodzi w grę ze względu na przeznaczenie.

Bardzo mocno myślę o małych monsterach (600, 620) - kusi mnie strasznie ich wyjątkowa stylistyka, tylko strasznie mało ich ostatnio w internetach. może yamaha mt03, fz6. Gdzieś w tyle głowy pojawia się gsr, czy hornet, ale to są gabarytowo większe maszynki niż przykładowe monstery.
NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
- sewii
- Świeżak
Re: Motocykl do miasta do 8.000 zł
Ok. 7-8 tyÅ› km
piszemy tys od słowa tysiąc
piszemy tys od słowa tysiąc

- BB88
- Świeżak
Re: Motocykl do miasta do 8.000 zł
wydaje siÄ™ fajny
- Imorecu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości