Najpopularniejszy motocykl/skuter w Polsce?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
O dziwo w moim mieście najczęściej w oczy rzucają się Cbr 600rr,R6 i CBR 900RR.Reszta Ścigów występuje raczej pojedynczo.A szczerze powiem na ulicy ybr 125 nie widziałem jeszcze u mnie:D Ale dostrzegam pewną zmianę ,bo co raz więcej pincetek ostatnio nawet er-5 dojrzałem, a to cud w czasach nagonki na Gsy.
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
adam_89 napisał(a):no dobra ale mówie jak było na egzaminie... moze była zdławiona albo cos bo naprawde była słaba być może sie myle, powinienem pewnie odbyc dłuzszą przejażdzke niz 7-8 minutową na egzaminie jednak mówie to co odczułem:)
samo to że to jest 125ccm pojemnośći, dużo nowsza technologia japońska, pojedzie też dużo więcej niż 60km/h simsona. Pozatym motorek bardzo przyjemny, miałem okazje się tym kawałek przejechać.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
kudlik napisał(a):wedłuk mnie w polsce to najwięcej jest chińczyków
a według mnie to najwięcej jest polaków
nie oftopując wydaje mi ze ze jeżeli chodzi o skutery to prym wiodą Keewaye lub Zippo natomiast w świecie motocykli królową jest R1

- ony
- Świeżak
mar111cin napisał(a):Pozatym motorek bardzo przyjemny, miałem okazje się tym kawałek przejechać.
to ja nie wiem na jakim TY swiecie zyjesz

Kawasaki ZX-6R
-
harry89 - Bywalec
mar111cin napisał(a):adam_89 napisał(a):no dobra ale mówie jak było na egzaminie... moze była zdławiona albo cos bo naprawde była słaba być może sie myle, powinienem pewnie odbyc dłuzszą przejażdzke niz 7-8 minutową na egzaminie jednak mówie to co odczułem:)
samo to że to jest 125ccm pojemnośći, dużo nowsza technologia japońska, pojedzie też dużo więcej niż 60km/h simsona. Pozatym motorek bardzo przyjemny, miałem okazje się tym kawałek przejechać.
jeżeli sądzisz ze simson jedzie 60km/h to szczęka mi opada

ale tak jak mówie mozliwe ze ten motocykl z WORDU jest zblokowany czy coś ... nawet rozmawiałem pare dni temu z kolega który tez zdawał prawko na motocykl w czesstochowie na tym samym modelu Yamaha 125 TW i potwierdził moje zdanie ze to "muł". Rozumiem też jaka jest różnica pomiedzy 50ccm a 125ccm

-
adam_89 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości