Kraków - Strefa B
• Strona 1 z 1
Kraków - Strefa B
Witam
pytanie do osob z krakowa, badz tez do osob z poza ale znajacych sie na jezdzie po krakowie
. Jak jest z wjazdem w strefe B ?
Teoretycznie nie wolno ale w praktyce wydaje mi sie ze duzo aut przejezdza np: Basztowa-Dunajewskiego-Podwale
. Czy motory lapie straz miejsca ? komus sie to zdarzylo ?. Nie chodzi mi o postoj tylko przejechanie/szybkie wysadzenie kogos np przy ul. Sw. tomasza
tez strefa B
. Bo chodzac w okolicach rynku zawsze stoi tam pelno samochodow a i czasem motocykli
. Czy np istnieje mozliwosc wkrecenia SM albo Policji ze sie jedzie do hotelu ?
. Prosze o odpowiedz 

- MIG
- Świeżak
cytując z forum południowców :
jeLLonek napisał/a:
w strefę B można jechać między 18-10 i 13-14 jako zaopatrzenie
a w pozostalych godzinach jako "nas tu nie ma" - i dopoki nie strzelasz z wydechu i nie szarzujesz straz miejska rowniez traktuje cie jakby cie tu nie bylo
(przynajmniej ja nigdy klopotow nie mialem)
jeLLonek napisał/a:
w strefę B można jechać między 18-10 i 13-14 jako zaopatrzenie
a w pozostalych godzinach jako "nas tu nie ma" - i dopoki nie strzelasz z wydechu i nie szarzujesz straz miejska rowniez traktuje cie jakby cie tu nie bylo
(przynajmniej ja nigdy klopotow nie mialem)
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
po wielkich poszukiwaniach tutaj jeszcze znalazlem cos takiego: http://grupy.scigacz.pl/Krakow,strefa,B ... 07_07.html
ale jezdzenie jako "nas tu nie ma" mysle ze jest ok
chociaz sam na plyte rynku czyli juz strefe A sie pchac nie bede
(chociaz ostatnio jechalem
ale puszka
po 18 z osoba posiadajaca I grupe
polecam kazdemu
fajnie sie jedzie po plycie rynku
. Dziekuje za odpowiedz
. Jak bym kiedys jechal w okolicach rynku i mnie zlapali to napisze 

ale jezdzenie jako "nas tu nie ma" mysle ze jest ok

- MIG
- Świeżak
Generalnie Basztowa-Dunajewskiego-Podwale żadnego problemu. Nikt tam do ciebie na moto się nie powinien pyszczyć, katamaranem inna sprawa. Płytę Rynku bym odradzał bo Strażaki zaraz się rzucą na ciebie 100%. Pod Wawelem od Podwala w lewo(zakaz) w Smoczą nawet jak pyta stoi to ci ręką najwyżej, a nie lizakiem pomacha. Na uliczkach typu Szpitalna, Tomasza i wszystko na okkoło Rynku też luzik raczej jest, nie miałem problemów. Uważaj za to na pl. Wszystkich Świętych czasem z rozpędu jak łapią to tramwaje by chcieli zatrzymywać
pozdro

tylko cebra
dcsport.pl (otwórz link)
dcsport.pl (otwórz link)
-
Ryjek - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości