Alpinestars smx-4 a smx-2
• Strona 1 z 1
Alpinestars smx-4 a smx-2
Witam.
Chciałem się zapytać co sądzicie o butach alpinestars smx-4 i smx-2 odnośnie codziennej eksploatacji, chodzi mi o to które sprawdzą się lepiej po zejściu z moto. Musze kupić takie buty które nie będą specjalnie utrudniały normalnego chodzenia.
Zakładam nowy temat bo nie znalazłem nic na forum o smx-2
Z góry dzięki za rady
Chciałem się zapytać co sądzicie o butach alpinestars smx-4 i smx-2 odnośnie codziennej eksploatacji, chodzi mi o to które sprawdzą się lepiej po zejściu z moto. Musze kupić takie buty które nie będą specjalnie utrudniały normalnego chodzenia.
Zakładam nowy temat bo nie znalazłem nic na forum o smx-2

Z góry dzięki za rady

Suzuki GSF 650 Bandit 06' --> Suzuki SV 650 08'
-
kleniu - Świeżak
Ja mam SMX-4 i nie narzekam. Można w nich chodzic (nie tylko od dystrybutora do kasy) Wentylacja sprawuje się dosc dobrze. W deszczu nei przemakają przez wentylacje. W upał robi się troche za ciepło w nich gdy sie nie jedzie.
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
spazz napisał(a):przez wentylacje nie przemakaja ale przec cala reszte takwyprobowane w dlugi likend
Ja mam SMX-4 WP (waterproof) i nie przemakajÄ… nigdzie

Grzesiek
Suzuki GSX 600F '00
Suzuki GSX 600F '00
-
gmasluch - Świeżak
-
mlody-pawel - Świeżak
SMX2 na sprzedaz
Nowiutkie, czarne z czerwonymi wstawkami za 500zł, rozmiar 45, POLECAM!
gg: 4277772
gg: 4277772
- Załączniki
-
- buciki.jpg (50.39 KiB) PrzeglÄ…dane 7438 razy
- olke
- Świeżak
Ciezko bedzie chyba dorwac kogos kto przetestowal przez dluzszy okres czasu obydwa modele. Uzywam SMX 4 Waterproof, mam je krotko i jak dotad jeszcze nie trafilem na naprawde ulewna pogode aby modz je sprawdzic i sie wypowiedzuiec. >Wentylacja jak juz pisali przedmowcy, b. dobra. mankamentem sa przyczeliane na wcisk slidery, mozna je dosc latwo zgubic, szkoda, ze nie sa przykrecane.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Tu nie ma co porównywać.
SMX - 2 to krótkie typowo turystyczne buty do jazdy i chodzenia powiedzmy do pracy.
SMX - 4 to buty sportowo-turystyczne które powinny być w miarę wygodne do chodzenia a przy okazji zapewniają lepszą ochronę niż SMX - 2.
Idź do sklepu Inter-motors przymierz jedne i drugie, połaź po sklepie i będziesz wiedział.
Ja osobiście wybrałem Sidi
SMX - 2 to krótkie typowo turystyczne buty do jazdy i chodzenia powiedzmy do pracy.
SMX - 4 to buty sportowo-turystyczne które powinny być w miarę wygodne do chodzenia a przy okazji zapewniają lepszą ochronę niż SMX - 2.
Idź do sklepu Inter-motors przymierz jedne i drugie, połaź po sklepie i będziesz wiedział.
Ja osobiście wybrałem Sidi

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości