Opinie o Benelli BN 125
• Strona 1 z 1
Opinie o Benelli BN 125
Witam wszystkich
Jestem nowy w świecie motoryzacji jaki i jednosladow aktualnie mieszkam w UK i szukam czegos dla siebie jeszcze przed kursem na 125cc
I tutaj moje pytanie Benelli BN 125 przykuł moja uwage i chyba nie musze tlumaczyc dlaczego
Design jest po prostu mega a cena tez przyciaga, mowa tutaj oczywiscie o nowym z salonu. w internecie nie ma w nim zbyt duzo opini a artykuly ktore czytalem o samej Firmie Benelli sa mieszane, dlatego chce zapytac ludzi posiadajacych dana maszyne i ktorzy moga wypowiedziec sie w temacie awaryjnosci jak i ogolnych odczuć
Zastanawiam sie nad
Nowym Benelli BN 125
Lub
Uzywany(2015 rok, przebieg niecale 10 mil, z salonu Yamahy)
Yamaha MT 125
Jestem nowy w świecie motoryzacji jaki i jednosladow aktualnie mieszkam w UK i szukam czegos dla siebie jeszcze przed kursem na 125cc
I tutaj moje pytanie Benelli BN 125 przykuł moja uwage i chyba nie musze tlumaczyc dlaczego

Design jest po prostu mega a cena tez przyciaga, mowa tutaj oczywiscie o nowym z salonu. w internecie nie ma w nim zbyt duzo opini a artykuly ktore czytalem o samej Firmie Benelli sa mieszane, dlatego chce zapytac ludzi posiadajacych dana maszyne i ktorzy moga wypowiedziec sie w temacie awaryjnosci jak i ogolnych odczuć
Zastanawiam sie nad
Nowym Benelli BN 125
Lub
Uzywany(2015 rok, przebieg niecale 10 mil, z salonu Yamahy)
Yamaha MT 125
- Mandzukicz
- Świeżak
Re: Opinie o Benelli BN 125
Sorry mialo byc 10k mil, a Twoja rada nie jest pomocna, postanowilem wsiąść na 125cc i taka jest moja decyzja
- Mandzukicz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości