Suzuki Intruder VS700 z 86r. bać się tak starego moto ?
• Strona 1 z 1
Suzuki Intruder VS700 z 86r. bać się tak starego moto ?
A dokładnie ten:
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-intrud ... e843fb94bc
Jako pierwsze moto - prawko chce robić na wiosnę bo teraz zimno! Ale chce kupić teraz by już na mnie czekał w garażu.
Wcześniej za dzieciaka ujeżdżaliśmy tylko komarki i inne romety
DO jakich celów motor ?
: weekendowe przejażdżki z żoną.
Ja:
Wzrost 178cm
Waga 85kg
Żona:
wzrost 165cm
Waga: 55kg
Czy bać się motoru z tego rocznika ? 1986 to trochę jest
No ale jest piękny! Tylko obawiam się że może to być skarbonka bez dna...
Macie jakieś woje opinie na temat tego modelu z tych lat ? I jak sprawować się będzie na dwie osoby o wyżej wymienionych "wymiarach" ?
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-intrud ... e843fb94bc
Jako pierwsze moto - prawko chce robić na wiosnę bo teraz zimno! Ale chce kupić teraz by już na mnie czekał w garażu.
Wcześniej za dzieciaka ujeżdżaliśmy tylko komarki i inne romety

DO jakich celów motor ?
: weekendowe przejażdżki z żoną.
Ja:
Wzrost 178cm
Waga 85kg
Żona:
wzrost 165cm
Waga: 55kg
Czy bać się motoru z tego rocznika ? 1986 to trochę jest

Macie jakieś woje opinie na temat tego modelu z tych lat ? I jak sprawować się będzie na dwie osoby o wyżej wymienionych "wymiarach" ?
- Takpoprostu
- Świeżak
Re: Suzuki Intruder VS700 z 86r. bać się tak starego moto ?
Jako ze w rodzinie wciaz mamny Honde Shadow 750c z 1985 roku,
A sam bardzo czesto ujezdzam motocykle z tamtych lat. Rowniez kiedys Intrudera vs800 z 1994 roku - niemal identyczne moto tylko z ciutke wiekszym silnikiem.
Zlaezy w jakim jest stanie. Jest to krazownik, wiec jest spora szansa, ze utrzymany jest niezle, a do potencjalnych napraw moze by jedynie sprzeglo.
Pamietaj, ze w tych sprzetach wazny jest olej. Lac trza dobrej jakosci i taki jak zaleca specyfikacja.
Sam motur nie jest jakis ogromnym ale powinien byc dla was wygodny. Z racji krazownikowatej geometrii prowadzi sie jak czoper. A wiec nie skreca (choc jest tu generalnie lepiej niz w ciezkich klocach), nie hamuje. Ale przyspiesza calkiem fajnie
Podsumowujac, nie ma sie co bac starych rocznikow, ale trza miec na uwadze, w co sie pakujesz
A sam bardzo czesto ujezdzam motocykle z tamtych lat. Rowniez kiedys Intrudera vs800 z 1994 roku - niemal identyczne moto tylko z ciutke wiekszym silnikiem.
Zlaezy w jakim jest stanie. Jest to krazownik, wiec jest spora szansa, ze utrzymany jest niezle, a do potencjalnych napraw moze by jedynie sprzeglo.
Pamietaj, ze w tych sprzetach wazny jest olej. Lac trza dobrej jakosci i taki jak zaleca specyfikacja.
Sam motur nie jest jakis ogromnym ale powinien byc dla was wygodny. Z racji krazownikowatej geometrii prowadzi sie jak czoper. A wiec nie skreca (choc jest tu generalnie lepiej niz w ciezkich klocach), nie hamuje. Ale przyspiesza calkiem fajnie

Podsumowujac, nie ma sie co bac starych rocznikow, ale trza miec na uwadze, w co sie pakujesz

-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości