Mycie szybki w kasku
• Strona 1 z 1
Mycie szybki w kasku
Witam;)
Mam takie pytanie: w jaki sposób moge umyć szybke od "środka" żeby nie uszkodzić anti-foga? Bo dosć mocno ubrudzoną mam i średnio komfortowo się przez nią patrzy. Jeśli to coś pomoże to jest to szybka od AGV Longway. Z góry dzięki z pomoc;)
Mam takie pytanie: w jaki sposób moge umyć szybke od "środka" żeby nie uszkodzić anti-foga? Bo dosć mocno ubrudzoną mam i średnio komfortowo się przez nią patrzy. Jeśli to coś pomoże to jest to szybka od AGV Longway. Z góry dzięki z pomoc;)
- 0Krzysiek0
- Świeżak
A w instrukcji do kasku nie pisalo???
Generalnie AntiFoga nie powinno sie czyscic, no ale mysle ze jakas szmatka nie pozostawiajaca wlukien i ciepla woda wystarcza, byleby woda nie byla twarda bo zostana smugi.
Generalnie AntiFoga nie powinno sie czyscic, no ale mysle ze jakas szmatka nie pozostawiajaca wlukien i ciepla woda wystarcza, byleby woda nie byla twarda bo zostana smugi.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Ja kupiłem (dostałem) jakiś spryskiwacz Uvexa. Działa git, z każdej strony. Wcześniej też mnie irytowały brudy od wewnętrznej strony (z niedomkniętą szybą jeździłem w deszczu).
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Mam to samo. mała buteleczka, cena cos koło 40 zł, dostałem jak kask kupowałem. działa fajnie. spryskujesz lekko i przecierasz, ja to robie papierem higienicznym i jest ok. nie zostaja zadne paprochy a powierzchnia robi sie dosc sliska i krople w deszcz spływaja. polecam
- bart248
- Świeżak
-
Cinek220 - Świeżak
Krzysiek uwazaj z antyfogiem w AGV - ja ostanio wiozlem kask mojej dziewczyny w kufrze i delikatnie wizej o cos stukał i z antyfoga została pajęczyna. Jeżeli myć to tylko szmatka+ciepła woda.
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
No własnie czytałem, że te szybki i antifogi w AGV są troche lipne a jedną szybe już pozbawiłem antifoga przez umycie jej płynem do szyb;/ dlatego wolałem zapytać teraz żeby z drugą tak samo nie zrobić. Ale już po kłopocie- szmatka i ciepła woda zdały egzamin;)
- 0Krzysiek0
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości