czy utrzymam nsr 125 -ke? pomozcie..!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
czy utrzymam nsr 125 -ke? pomozcie..!
elo . mam 170 cm wzrostu 15 lat i chce kupic nsr-ke 125 -ke a niejestem pewny czy ja utrzymam .. pomozcie..!
piszcie na gadu nawet 1605386..
pozdro..

pozdro..
ghana$$$
- $$maro$$
- Świeżak
Wybaczcie za wyrażenia, ale jak tak dalej pójdzie to mnie ******* trafi...
Chcesz kupić NSR to jedź i sprawdź czy dasz radę, tak trudno... ? Boże jakie to towarzystwo teraz ciemne...
Podaj nam jeszcze Twoje dane osobowe, pesel, adres zamieszkania, wyciąg z karty chrztu i wszystko co jeszcze tam masz... Przydałaby się jeszcze wartość Twojej siły mierzona w Newtonach (N)
Poza tym, nie masz skończone 16 lat i nie posiadasz prawa jazdy kategorii A1, więc nie wolno Ci nią jeździć po drogach publicznych, a wszelkie przekręty są karane. Kup sobie simsona, jego napewno utrzymasz i nie truj ludziom na forum du** bzdurnymi pytaniami...
Nara!
Chcesz kupić NSR to jedź i sprawdź czy dasz radę, tak trudno... ? Boże jakie to towarzystwo teraz ciemne...
Podaj nam jeszcze Twoje dane osobowe, pesel, adres zamieszkania, wyciąg z karty chrztu i wszystko co jeszcze tam masz... Przydałaby się jeszcze wartość Twojej siły mierzona w Newtonach (N)
Poza tym, nie masz skończone 16 lat i nie posiadasz prawa jazdy kategorii A1, więc nie wolno Ci nią jeździć po drogach publicznych, a wszelkie przekręty są karane. Kup sobie simsona, jego napewno utrzymasz i nie truj ludziom na forum du** bzdurnymi pytaniami...
Nara!
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Re: czy utrzymam nsr 125 -ke? pomozcie..!
$$maro$$ napisał(a):elo . mam 170 cm wzrostu 15 lat i chce kupic nsr-ke 125 -ke a niejestem pewny czy ja utrzymam .. pomozcie..!piszcie na gadu nawet 1605386..
pozdro..
KLEKNIJ I ZIEWAJ ! za takiego posta

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Ale się Manhatan groźny zrobił xD!!!
$$maro$$ zadałeś bardzo mądre pytanie, według mnie 170 cm to jest trochę za mało jak na NSR, Manhatan ma 180 cm wzrostu i też nie dawał rady na swojej NSRce, ona jest trochę za wysoka jak na motocykl tej klasy, zresztą pomyśl jeszcze nad zakupem, bo ona średnio pali 11l/100km :[, a te głupoty co są przez producenta napisane to można sobie o dupę potłuc. Ja bym Ci radził zacząć od czegoś mocniejszego np. jakaś 500tka, może i mocniejsze ale trochę niższe, poza tym ja na GSie daje spokojnie rade. Pozdro hehe
$$maro$$ zadałeś bardzo mądre pytanie, według mnie 170 cm to jest trochę za mało jak na NSR, Manhatan ma 180 cm wzrostu i też nie dawał rady na swojej NSRce, ona jest trochę za wysoka jak na motocykl tej klasy, zresztą pomyśl jeszcze nad zakupem, bo ona średnio pali 11l/100km :[, a te głupoty co są przez producenta napisane to można sobie o dupę potłuc. Ja bym Ci radził zacząć od czegoś mocniejszego np. jakaś 500tka, może i mocniejsze ale trochę niższe, poza tym ja na GSie daje spokojnie rade. Pozdro hehe
-
gelo007 - Administrator
Marcin gdzie jestes
? Chyba zloty magiczny Oskar ,czyli Dyntka Roku goes to....
Gelo ja slyszalem ,ze nawet Shaquille O`Neal nie dal rady na NSR-ce ,a ma chyba z 210cm ;/

Gelo ja slyszalem ,ze nawet Shaquille O`Neal nie dal rady na NSR-ce ,a ma chyba z 210cm ;/
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
widze żę w wyścigu trzeba utworzyć klase rookie
zawodnik wystarotował z dziką kartą i już dostał miano The Bila na forum.

zawodnik wystarotował z dziką kartą i już dostał miano The Bila na forum.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl

Sluzy do uzywania, nie trollowania
Nie zastepuje mozgu!
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
to ubierze buty na obcasie i bedzie akurat !!
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Re: czy utrzymam nsr 125 -ke? pomozcie..!
$$maro$$ napisał(a):elo . mam 170 cm wzrostu 15 lat i chce kupic nsr-ke 125 -ke a niejestem pewny czy ja utrzymam .. pomozcie..!piszcie na gadu nawet 1605386..
pozdro..
hehe Marcin twój czarny koń chyba okulał bo dotarł na miejsce już po wyścigu!!!
ale lepiej późno niż wcale...
gumisss napisał(a):to ubierze buty na obcasie i bedzie akurat !!
ale koniecznie muszą to być białe kozaki...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
korzystając z okazji proponuje dać moderatorów dla Labissa Icida i Bolokolo , ja w nich wierze
Ja nawet jestem pewny że to by poprawiło sytuacje. Spuścili by każdemu z neostrady wpier...l i byłby spokój 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
$$maro$$ napisał(a):no to moze ns 125 -ke?? dalo by rady...a pozatym ja niechce zadnych 500-tek ani innych 125-ka to juz jest od 16 lat . a no manhatan trzeba miec a1 ale duzo osób w moim wieku niema i jakoś smigaja...
twardziel z niego, nie uciekł

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
$$maro$$ napisał(a):no to moze ns 125 -ke?? dalo by rady...a pozatym ja niechce zadnych 500-tek ani innych 125-ka to juz jest od 16 lat . a no manhatan trzeba miec a1 ale duzo osób w moim wieku niema i jakoś smigaja...
Najpierw pójdź na kurs a potem sie martw czy dasz rade. Dużo osób w twoim wieku nie ma a1 - no i co z tego? Pewnie kozaczą jacy to oni są poza prawem, a przy kontroli pełna skrucha i gówno w gaciach. Ludzie, k** ogarnijcie się

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
- WhiteArmy00
- Świeżak
no no "mysza" byla najlepsciejsza na swiecie bo dziala na linuxie i poprawnie testowala lacze
podprowadzilem jeden taki modemik kiedys (sam nie uzywam uslug tpsa od bardzo dawna) i uzywam do testowania laczy adsl
ale to taka dygresja
oczywscie ze NIE POWINIEN zastepowac glowy, a jednak 

ale to taka dygresja

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2