[Porady dla motocyklistów] Skutery
bardzo was prosze pomozcie mi bo sama nie moge nic wybrac chce kupic sobie skutera ale nie wiem jaka marka bedzie dobra podobaja mi sie zipp ale ponoc sie psuja moze ktos z was ma jakies ciekawe pomysly prosze doradcie czekam<br><hr>wxx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hmm jezxeli o mnie chodzi to mam keewaya fajna maszynka:D:D a proponuje wloskie skutery bo podobno sa najlepsze. tzn nie radze chinczykow. a co do zippa to masz racje:P napisz co wybralas:D:D<br><hr>wirus699Komentatorzy napisał(a):bardzo was prosze pomozcie mi bo sama nie moge nic wybrac chce kupic sobie skutera ale nie wiem jaka marka bedzie dobra podobaja mi sie zipp ale ponoc sie psuja moze ktos z was ma jakies ciekawe pomysly prosze doradcie czekam<br><hr>wxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam... Mam skuter Barton Huragan.... Mam go 6 miesięcy dwa razy był w naprawie. Po drugim razie jeździł 2 tygodnie bo po wymianie Paska Klinowego pęknął i całe Rolki mi sie poprzewracały i stał 3 dnii... Gdy go zrobiłem jeździł jakiś miesiąc.. I raz nie wyjechałem z Podwórka i mi ZASŁAB PO JAKIŚ 50 METRACH I ZGASNĄŁ i ciągle tak jest.. Wyczyściłem juz Piltr Powietrza gaźnik Pompkę z paliwa ale dali nic..
Proszę Pomóżcie..Pisac jak najszybciej... z Góry Dziękuje<br><hr>TiMoM

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie się bardzo podobają Bartony... i sam mam.... Keeway są mocniejsze ale mniejsze... najlepiej wybierz sobie Bartona i najlepiej 2 sówa<br><hr>WzrKomentatorzy napisał(a):bardzo was prosze pomozcie mi bo sama nie moge nic wybrac chce kupic sobie skutera ale nie wiem jaka marka bedzie dobra podobaja mi sie zipp ale ponoc sie psuja moze ktos z was ma jakies ciekawe pomysly prosze doradcie czekam<br><hr>wxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prosze o pomoc !! szukam jakis for na necie i nic. Mam Keewaya matrixa z 2008 model... waga 90kg. Mam seryjnie montowany sportowy tłumik i planuje 70ccm i nowy gaznik. Czy ten skuter nadaje sie do stunu czy lepiej szukac nowego prosze o kontakt pod nr gg 8559302 lub e-mil: wazu@autograf.pl
P.S jeszcze prosze niech mi ktos wytlumaczy jak stunowac<br><hr>Ważu
P.S jeszcze prosze niech mi ktos wytlumaczy jak stunowac<br><hr>Ważu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://serwis-mobilny.pl" target="blank" class="link">http://serwis-mobilny.pl</a>/<br><hr>klr650rrKomentatorzy napisał(a):Witam... Mam skuter Barton Huragan.... Mam go 6 miesięcy dwa razy był w naprawie. Po drugim razie jeździł 2 tygodnie bo po wymianie Paska Klinowego pęknął i całe Rolki mi sie poprzewracały i stał 3 dnii... Gdy go zrobiłem jeździł jakiś miesiąc.. I raz nie wyjechałem z Podwórka i mi ZASŁAB PO JAKIŚ 50 METRACH I ZGASNĄŁ i ciągle tak jest.. Wyczyściłem juz Piltr Powietrza gaźnik Pompkę z paliwa ale dali nic..Proszę Pomóżcie..Pisac jak najszybciej... z Góry Dziękuje<br><hr>TiMoM<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://serwis-mobilny.pl" target="blank" class="link">http://serwis-mobilny.pl</a>/<br><hr>klr650rrKomentatorzy napisał(a):Witam... Mam skuter Barton Huragan.... Mam go 6 miesięcy dwa razy był w naprawie. Po drugim razie jeździł 2 tygodnie bo po wymianie Paska Klinowego pęknął i całe Rolki mi sie poprzewracały i stał 3 dnii... Gdy go zrobiłem jeździł jakiś miesiąc.. I raz nie wyjechałem z Podwórka i mi ZASŁAB PO JAKIŚ 50 METRACH I ZGASNĄŁ i ciągle tak jest.. Wyczyściłem juz Piltr Powietrza gaźnik Pompkę z paliwa ale dali nic..Proszę Pomóżcie..Pisac jak najszybciej... z Góry Dziękuje<br><hr>TiMoM<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WITAM mam skutera zipp triad mam z nim problem bo jak rano chce odpalić zo nie moge dopieru jak go po dłuższym szasie kopie to odpali<br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musisz kolego odkręcić przednią zębatkę i wtedy włóż pasek tylko uważaj żeby ci wałki nie wypadły .jak co to pisz na gg 15653320.<br><hr>PiotrKomentatorzy napisał(a):mam problem z wymianą paska napędowego . nie wiem jak go wymienić.<br><hr>czarny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po prostu musisz ustawić dobrze zawory<br><hr>sparcoKomentatorzy napisał(a):witam mam skutera zipp triad imam problem bo jak chce go rano odpalic to nie mogę dopieru jak go długo kopie to odpali ?wie ktoś czemu <br><hr>piotrpel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Aprilia Habana! Witam, prosze o porade odnosnie gaznika w skuterze Aprilia Habana 50ccm poniewaz nie wiem jaki kupic na allegro nie ma konkretnie do tego modelu, jaki rozmiar... . Z gory dzieki<br><hr>M..
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam mam peugeota BUXY RS...
Normalnie chodził do 90km/h...
Po pewnym czasie jak odpale nie chce sie zebrac na obroty i tak muli muli i wkoncu sie zbierze...
0 przyspieszenia i nieraz gasnie na wolnych obrotach (chyba ze przygazuje) ...
Co może być przyczyną ? POMÓŻCIE
GG:5258555 - Arek . . .<br><hr>Dj.Arczi
Normalnie chodził do 90km/h...
Po pewnym czasie jak odpale nie chce sie zebrac na obroty i tak muli muli i wkoncu sie zbierze...
0 przyspieszenia i nieraz gasnie na wolnych obrotach (chyba ze przygazuje) ...
Co może być przyczyną ? POMÓŻCIE

GG:5258555 - Arek . . .<br><hr>Dj.Arczi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam podobnie, mnie pochodzi i gasnie. Sprzedawca mi poradził, żeby podkrecic gaznik. Pomogło ale za jakis czas znowu musiałam regulowac gaźnik<br><hr>GosiakKomentatorzy napisał(a):witam, mam magnusa solatio chcialem go dzis odpalic lecz to sie nie powiodlo, przy drugiej próbie juz tylko kreci i nic ;/ co to moze byc?<br><hr>halit<br>Komentatorzy napisał(a):mialem to samo. moga byc 2 przycfzyny bynajmniej ja mialem 2 takie sytuacje. 1 fajka od swiecy moghla ci sie poluzowac i prąd dochodzi ale zbyt male napiecie jest i dlatego nie chce odpalic. 2 jest zawortek przy baku podajacy paliwo. i mogl ci sie zapchac jakims sypem z paliwa i nie podaje tego ze wklasnie paliwa. jesli to jest to to trzeba by bylo wymienic to. nie radze czyscic bo nozesz uszkodzic i wtedy paliwo bedzie ci spie.dalalo. napisz co i jak<br><hr>wirus699<br>Komentatorzy napisał(a):Po godzinie sprobowalem znow i odpalil. Jak go odpalam ze startera elktrycznego to musze dodac gazu, jak zalapie to chodzi a jak nie to wlasnie nie ma co probowac dalej, takie chybil trafil ;/<br><hr>halit<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wes od zdejmnj pkokrywe tam gdzie som tarcze od sprzegla na kole gdzie jest pasek miedzy kolem gdzie pasek zdejmnij pasek i bedzie pierscien pomiedzy dwoma bokami kola odkrec sprzeglo i zdejmnij pierscien jak bedzie ja mialem jezdzilem 60 km a teraz jade 85 km sprubuj <br><hr>kamil s
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja mam taki problem że kupiłem zipp Vega 125 i koleś od którego kupywałem wymontował odcinke na pilota i wystaje mi złaczka z dwoma przewodami skuter nie chce odpalic poprosze o pomoc na gg 4432145 z góry dziekuje.<br><hr>Swisti
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam Aprilie Sr 50 Factory. Mam problem chyba z paskiem. Gdy wjadę skuterem w jakiś dół to skuter nie kręci kołem a słychać przeskakiwanie paska. Sprawdzałem pasek mam dobry ale, jest bardzo duży luz. Proszę o kontakt, z góry dzienki. Pozdrawiam<br><hr>Czara159
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! Mam peugeota speedfight2 i on mocno dymi i dużo pali paliwa i nie wiem co mam zrobić... <br><hr>Peugeot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl