[Aktualności] Link4 wprowadza rozszerzone...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Link4 wprowadza rozszerzone...
Dyskusja na temat: Link4 wprowadza rozszerzone ubezpieczenie OC dla motocykli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Link4 wprowadza rozszerzone ubezpieczenie OC dla motocykli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Link4 wprowadza rozszerzone ubezpieczenie OC dla motocykli
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Hmm...czyżby zmiana oferty Link4 ?
W ostatnie wakacje jak zadzwoniłem do nich spytać o koszt polisy OC to uzyskałem po podaniu danych i długich tłumaczeniach, że są nie konkurencyjni w tym sektorze - jedyne 4300 zł (tak tak, OC nie AC)
Przypuszczam, że stawki troszeczkę się od tej pory zmieniły
<br><hr>Michał Popielnicki
W ostatnie wakacje jak zadzwoniłem do nich spytać o koszt polisy OC to uzyskałem po podaniu danych i długich tłumaczeniach, że są nie konkurencyjni w tym sektorze - jedyne 4300 zł (tak tak, OC nie AC)

Przypuszczam, że stawki troszeczkę się od tej pory zmieniły

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WItam,
ubezpieczam motocykl w PZU, oferta mnie zaciekawiła więc zadzwoniłem. W PZU płacę 51 w Linku wyszło 100 pln. Moim zdaniem nie jest źle - przynajmniej teoretycznie dają coś więcej poza ubezpieczeniem, a np. w PTU (nie PZU!!) jak kiedyś się ubezpieczałem - zaczęli od 40 pln po roku było ponad 100 a w następnym ponad 200 - przeszedłem do PZU. Jeżeli Link to utrzyma - może mieć paru chętnych - widać, że to nie tylko na pokaz, ale gdzieś zahacza o rozsądek.<br><hr>grzechoo
ubezpieczam motocykl w PZU, oferta mnie zaciekawiła więc zadzwoniłem. W PZU płacę 51 w Linku wyszło 100 pln. Moim zdaniem nie jest źle - przynajmniej teoretycznie dają coś więcej poza ubezpieczeniem, a np. w PTU (nie PZU!!) jak kiedyś się ubezpieczałem - zaczęli od 40 pln po roku było ponad 100 a w następnym ponad 200 - przeszedłem do PZU. Jeżeli Link to utrzyma - może mieć paru chętnych - widać, że to nie tylko na pokaz, ale gdzieś zahacza o rozsądek.<br><hr>grzechoo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, oferta Link4 zmieniła się na bardzo duży plus. Zadzwoniła do mnie miła pani i zaoferowała 140zł za OC (20% zniżek). To konkurencja wobec PZU, bo 5% zniżki na samochód to spora suma (jeśli ktoś nie ubezpiecza w Link4 to PZU nadal tańsze).Komentatorzy napisał(a):Hmm...czyżby zmiana oferty Link4 ?
Przypuszczam, że stawki troszeczkę się od tej pory zmieniły<br><hr>Michał Popielnicki<br>
Zwróććie uwagę na to, że program Pomoc24 NIE OBEJMUJE holowania/transportu wraku. Czyli jest uboższy niż przy samochodach. Zwróciłem oczywiście konsultantce uwagę na to, że to jest podstawowa sprawa dla motocyklisty...<br><hr>Marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie konsultant zapytał jak wypadają na tle konkurencji - dowiedział się tego co napisałem powyżej. Może rzeczywiście szukają swojego miejsca na rynku? Może to nam wyjdzie na dobre ..... Moim zdniem jest solidny krok do przodu w porównaniu z ofertami jakie znam - jak jeszcze trochę nad tym popracują to kto wie .... może u nich się ubezpieczę w przyszłym roku.<br><hr>grzechooKomentatorzy napisał(a):Hmm...czyżby zmiana oferty Link4 ?
Przypuszczam, że stawki troszeczkę się od tej pory zmieniły<br><hr>Michał Popielnicki<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak, oferta Link4 zmieniła się na bardzo duży plus. Zadzwoniła do mnie miła pani i zaoferowała 140zł za OC (20% zniżek). To konkurencja wobec PZU, bo 5% zniżki na samochód to spora suma (jeśli ktoś nie ubezpiecza w Link4 to PZU nadal tańsze).
Zwróććie uwagę na to, że program Pomoc24 NIE OBEJMUJE holowania/transportu wraku. Czyli jest uboższy niż przy samochodach. Zwróciłem oczywiście konsultantce uwagę na to, że to jest podstawowa sprawa dla motocyklisty...<br><hr>Marcin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wielokrotnie rozmawiałem z ludźmi na różnych infoliniach. Rozmowy są nagrywane, więc nie gadaj bzdur, że ktoś zapytał Cię jak wypadają na tle konkurencjiKomentatorzy napisał(a):Hmm...czyżby zmiana oferty Link4 ?
Komentatorzy napisał(a):Tak, oferta Link4 zmieniła się na bardzo duży plus. Zadzwoniła do mnie miła pani i zaoferowała 140zł za OC (20% zniżek). To konkurencja wobec PZU, bo 5% zniżki na samochód to spora suma (jeśli ktoś nie ubezpiecza w Link4 to PZU nadal tańsze).
Zwróććie uwagę na to, że program Pomoc24 NIE OBEJMUJE holowania/transportu wraku. Czyli jest uboższy niż przy samochodach. Zwróciłem oczywiście konsultantce uwagę na to, że to jest podstawowa sprawa dla motocyklisty...<br><hr>Marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Mnie konsultant zapytał jak wypadają na tle konkurencji - dowiedział się tego co napisałem powyżej. Może rzeczywiście szukają swojego miejsca na rynku? Może to nam wyjdzie na dobre ..... Moim zdniem jest solidny krok do przodu w porównaniu z ofertami jakie znam - jak jeszcze trochę nad tym popracują to kto wie .... może u nich się ubezpieczę w przyszłym roku.<br><hr>grzechoo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
akurat na rozpoczecie sezonu, z tego co wiem to wczesniej bywalo roznie z ubezpieczeniem motoru w link4, dobrze ze zmienili podejscie do milosnikow 2 kolek. teraz oferta wyglada atrakcyjnie ale poczekajmy na pierwsze opinie ubezpieczonych.<br><hr>f4st
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie też zapytano ile do tej pory płaciłem w PZU<br><hr>GS500Komentatorzy napisał(a):Hmm...czyżby zmiana oferty Link4 ?
Zwróććie uwagę na to, że program Pomoc24 NIE OBEJMUJE holowania/transportu wraku. Czyli jest uboższy niż przy samochodach. Zwróciłem oczywiście konsultantce uwagę na to, że to jest podstawowa sprawa dla motocyklisty...<br><hr>Marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Mnie konsultant zapytał jak wypadają na tle konkurencji - dowiedział się tego co napisałem powyżej. Może rzeczywiście szukają swojego miejsca na rynku? Może to nam wyjdzie na dobre ..... Moim zdniem jest solidny krok do przodu w porównaniu z ofertami jakie znam - jak jeszcze trochę nad tym popracują to kto wie .... może u nich się ubezpieczę w przyszłym roku.<br><hr>grzechoo<br>Komentatorzy napisał(a):Wielokrotnie rozmawiałem z ludźmi na różnych infoliniach. Rozmowy są nagrywane, więc nie gadaj bzdur, że ktoś zapytał Cię jak wypadają na tle konkurencji<br><hr>Marcin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości