• Strona 1 z 1
Siemanko mam pytanie wiem ze w niemczech z błachego powodu zabierają możliwość rejestracji motoru samochodu i ze u nich servis jest bardzo drgoi i motorki bez prawa rejestracji idą poprostu na złom i mam pytanie czy jeżeli do nas sie ściagnie taki motor bez prawa rejestracji i jezeliby zdał przegląd to bysmy ponownie otrzymali prawo rejestracji?? prosze o szybką odpowiedź 

- adamek52
- Świeżak
Nie wiem czy to Ty pisales kiedys o jakis zlomowiskach z motocyklami pod Berlinem ?:) Wybierasz sie tam moze ? Jak tak ,to zdaj relacje na forum co i jak tam wygalda
, bo sam jestem ciekaw.
Co do Twojego pytania to nie jestem pewien czy takie cos w Polsce przejdzie
,chyba ze sie ma jakies wtyki ;] Niech sie ktos wypowie ,kto jest w temacie 

Co do Twojego pytania to nie jestem pewien czy takie cos w Polsce przejdzie

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
to inny przypadek... w tamtej opcji gostek już sprzęt zakupił i zaczął się pytać co ma z tym robić, a tutaj mamy doczynienia z myślącym człowiekiem.
about17843.html
about17843.html
- Sorbinian
- Świeżak
Sorbinian napisał(a):to inny przypadek... w tamtej opcji gostek już sprzęt zakupił i zaczął się pytać co ma z tym robić, a tutaj mamy doczynienia z myślącym człowiekiem.
about17843.html
Piankowy marynarz dobrze mówi rozpatrywałem sie w terenie ;p wczesniej miałem post czy ktoś zna strony ze zdjeciami lub motorami na czyms takim Dzieki za myslacego czlowieka Xd ale wiesz wole rozpatrzeć teren zanim sie wladuje w "studnie bez dna" XD
- adamek52
- Świeżak
wracając do tematu pogrzebałem trochę i dupa. chyba zostaje opcja z dokupieniem ramy... chyba ze podejść do tego jak do weterana, i skierować na jakieś badania. no tak czy siak co do rejestracji zezłomowanych maszyn to nie ma chyba nic poza tym ze sie tego nie robi.
- Sorbinian
- Świeżak
ale rama to niegłupi pomysł słyszałem ze tam mozna sprzety za takie grosze kupić... a pozatym mysle ze jakby zdal badania techniczne przeglad itp to by zostal dopuszeczony do ruchu moze ktos wie czy tak mozna pliss o odpowiedz;]
- adamek52
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości