Ile Volt akumulator??
• Strona 1 z 1
Ile Volt akumulator??
Witam
Dzisiaj mam nietypowe pytanie. Posaidam Koreańczyka Zumico Eos. Dwusuw... Chcę do niego zmontować zestaw audio ale nie wiem jaki wzmacniacz kupić. Na moim akumulatorze nic nie pisze o ilośći Voltow w nim
Wszedzie na allegro pisze ze są wzmacniacze 12V do skutera lecz gdy kupowałem moją bestie to sprzedawca mi powiedział ze moj akumulator to 6V. Prosze o Pomoc...
Dzisiaj mam nietypowe pytanie. Posaidam Koreańczyka Zumico Eos. Dwusuw... Chcę do niego zmontować zestaw audio ale nie wiem jaki wzmacniacz kupić. Na moim akumulatorze nic nie pisze o ilośći Voltow w nim

- laufer13
- Świeżak
więc musisz albo wymienic aku albo kupic idziesz do sklepu elektronicznego i prosisz o takie cos jak
wzmacniacz 6v można chyba taki dostać do własnoręcznego poskładania niej est to drogie płytka jest wytrasowana elementy masz lutownica i składamy
i juz :] problemik z głowy 
wzmacniacz 6v można chyba taki dostać do własnoręcznego poskładania niej est to drogie płytka jest wytrasowana elementy masz lutownica i składamy

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Podjedź do elektryka jak nie masz miernika napięcia i Ci zmierzy nawet za darmo.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Taaa, i znowu Bostorn narobi ludziom kłopotu
Jak wsadzisz aku 12v do instalacji 6v to Ci jebnie wszystko, a w najlepszym wypadku tylko bezpiecznik, który usilnie byś wymieniał
Sa takie wynalazki do zmiany napieć gdybyście jeszcze nie słyszeli o tym
Pozdro

Jak wsadzisz aku 12v do instalacji 6v to Ci jebnie wszystko, a w najlepszym wypadku tylko bezpiecznik, który usilnie byś wymieniał

Sa takie wynalazki do zmiany napieć gdybyście jeszcze nie słyszeli o tym

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
he ja nie elektryk tylko elektronik a czy czasem jak by nie mial 12 tylko v6 to czasem nie miał by za małej mocy??? jak by wsadził cos mocniejszego mogło by rozjebac....
-
Bostorn - Moderator
jak wsadzi za duzy aku to alternator i wogole wszystko musialby wymieniac!!!
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
no to tak jak napisałem musi sobie kupic wzmacniacz 6v napewno znajdzie w elektroniku musi sie tlyko popytac a jak nie to niech mu zamówią 

-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości