Wymiana elementow w pompie wody...
• Strona 1 z 1
Wymiana elementow w pompie wody...
Przy malym remoncie jakie robie mojej YZ 125 96r. zauwazylem przy spuszczaniu oleju ze dostal sie tam plyn chlodniczy. Wiem ze jest to wina simeringu na pompie wody i ze warto przy wymianie wymienic rowniez lozysko ktore tam sie znajduje. Na necie znalazlem taki schemat pompy wody
(otwórz link)
Myslalem tez nad wymiana tego wirniczka od pompy ale jeszcze nad tym pomysle. Moje pytanie to: czy zeby wymienic ten simering i lozysko musze przepolowic silnik czy mozna sie do tego jakos dostac inna droga
Z gory dzieki za odp 

Myslalem tez nad wymiana tego wirniczka od pompy ale jeszcze nad tym pomysle. Moje pytanie to: czy zeby wymienic ten simering i lozysko musze przepolowic silnik czy mozna sie do tego jakos dostac inna droga

- apes91
- Świeżak
ja ostatnio wymienialem simmeringi w cr 125 to zeby je wymienic nie trzeba rozpoławiac silnika
wymienilem tez wirnik bo mial polamane łopatki.łożysko to moze byc problem zreszta nie wiem ja nie wymienialem mialem malutki luz i to zostawilem

Kawasaki ZX636 02'
- adamuzz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości