KASKI SZCZĘKOWE ! Proszę o opinie użytkowników!
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Sam się zastanawiam ostatnio nad zakupem szczękowca. Ostatecznie wybierałbym pomiędzy Shoei Neotec, a X-lite X-1003 , z tym że X-lite to nowość i nie ma za dużo opinii o nim. Ktoś może posiada, testował? Szczególnie chodzi mi o hałas i wentylację - wiem, że jedno wyklucza drugie, ale chciałbym dobrze wentylowany kask i jednocześnie całkiem cichy przy pozamykanych wlotach. (przy otwartych też
)

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
i ja się podczepię i spróbuję (mimo braku odp)
jaki szczękowiec kupić? nie do ścigacza jeżdżącego 250km/h, nie na turystyka jadącego setki km kilka dni pod rząd ale na varadero 125 głównie po mieście
ma dobrze wyglądać, mieć blendę przeciwsłoneczną, nie parować...
czy ktoś się może ewentualnie wypowiedzieć na temat tych kasków (lub polecić jeszcze inny):
- AGV NUMO
- Airoh Mathisse RS
- Airoh SV55S
- Caberg Justissimo
- LS2 FF370
- Nolan N91
- .....?
jaki szczękowiec kupić? nie do ścigacza jeżdżącego 250km/h, nie na turystyka jadącego setki km kilka dni pod rząd ale na varadero 125 głównie po mieście
ma dobrze wyglądać, mieć blendę przeciwsłoneczną, nie parować...
czy ktoś się może ewentualnie wypowiedzieć na temat tych kasków (lub polecić jeszcze inny):
- AGV NUMO
- Airoh Mathisse RS
- Airoh SV55S
- Caberg Justissimo
- LS2 FF370
- Nolan N91
- .....?
BMW E31 840
Volvo XC70 2.5T
Honda Varadero XL125 (na poczÄ…tek)
Volvo XC70 2.5T
-
Gregory840 - Świeżak
z przymierzaniem to mam mały problem bo w okolicy jest zaledwie kilka sklepów gdzie większości tych firm w ogóle nie mają a jeśli coś już jest to albo model nie taki albo rozmiar inny
mam zamiar wybrać się do Berlina gdzie pewnie bez problemu znajdę większość tego co wypisałem tylko jak wybiorę ze 3-4 to oprócz ceny (chyba kryterium oczywiste) to chcę wiedzieć między czym a czym wybieram i jakie są + i - poszczególnych modeli...
mam zamiar wybrać się do Berlina gdzie pewnie bez problemu znajdę większość tego co wypisałem tylko jak wybiorę ze 3-4 to oprócz ceny (chyba kryterium oczywiste) to chcę wiedzieć między czym a czym wybieram i jakie są + i - poszczególnych modeli...
BMW E31 840
Volvo XC70 2.5T
Volvo XC70 2.5T
-
Gregory840 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości