OSTRZEZENIE DLA LODZIAN
• Strona 1 z 1
OSTRZEZENIE DLA LODZIAN
WITAM SERDECZENIE
Chcialbym ostrzec wszystkich przed serwisem suzuki w lodzi,panowie sa niepowarzni.Przekonalem sie sam o tym 2 razy pierwszym razem myslalem ze to tylko mi sie wydaje ,ale za drugim razem mialem juz pewnos .Panowie maja kosmiczne ceny wyssane z palca i proboja wcisnac co sie da i co najwazniejsze proboje wmowic tobie ze nie masz zielonego pojecia (i jeszcze jedno myslalem ze jak odaje motor na 1,5 tygodnia do serwisu to dostane wyczyszczone moto,tylko myslalem )PRzESTRZEGAM WsZYSTKICH LODZIAN O PRZED TA INSTYTUCJA.
JEST TO MOJA OPINIE MOZE KTOS MA INNA PROSZE BARDZO.
Chcialbym ostrzec wszystkich przed serwisem suzuki w lodzi,panowie sa niepowarzni.Przekonalem sie sam o tym 2 razy pierwszym razem myslalem ze to tylko mi sie wydaje ,ale za drugim razem mialem juz pewnos .Panowie maja kosmiczne ceny wyssane z palca i proboja wcisnac co sie da i co najwazniejsze proboje wmowic tobie ze nie masz zielonego pojecia (i jeszcze jedno myslalem ze jak odaje motor na 1,5 tygodnia do serwisu to dostane wyczyszczone moto,tylko myslalem )PRzESTRZEGAM WsZYSTKICH LODZIAN O PRZED TA INSTYTUCJA.
there is no spoon
- komucior
- Świeżak
Mieloch Poznan (serwis suzuki) tez nie polecam obsluga robi laske ze w ogole sie przyjechalo.... bez laski raz bylem i wiecej nie pojade!
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Re: OSTRZEZENIE DLA LODZIAN
komucior napisał(a):WITAM SERDECZENIE
chodzi Ci o Sztola? (Honda, Suzuki, Ducati, KTM)?
przy stadionie startu...
jak o nich to co do serwisu sie jeszcze nie przekonalem ale z akcesoriami to jest masakra... na buty (Sidi Vertigo) czekalem 2 miesiace zeby mieli zebym mogl zobaczyc- w koncu kupilem SMX- plus'y.... z rekawiczkami bylo to samo- uslyszalem ze mi moga zamowic jak zaliczke dam (czyli ogladajac tylko na zdjeciu).... no i ceny kosmos... niech sie w dupe ucaluja hehe
-
kravec - Administrator
o to o co mu chodziło, to nawet najstarsi górale nie wiedzą
jak tak samo skutecznie komunikował się z serwisem to się nie dziwię że się teraz użala.

jak tak samo skutecznie komunikował się z serwisem to się nie dziwię że się teraz użala.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
G. Janicki - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości