Cagiva!!!!! prosze pmoc
• Strona 1 z 1
Cagiva!!!!! prosze pmoc
Chce kupic sobie Cagive super city i nie wiem jak jest z czesciami zamiennymi i serwisowaniem. Jak ktos zna producenta czesci do tej marki prosze o strone internetowa albo jaki kolwiek kontakt?? Prosze o pomoc. Z góry dziekuje.!
- Kuboxxx
- Świeżak
Zajmują się niektóre firmy w polsce importem częsci. Kupujesz u nich i oni zanim raczą zamówić, zanim dostaną i wysłą Tobie to kawałek czasu mija...
Ale jak dla mnie np Mito Evo to przepiękny motorek
Pozdro
Ale jak dla mnie np Mito Evo to przepiękny motorek

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
No Dzieki za te odpowiedz. Mam jeszcze 1 pytanie czy ty jestes posiadaczem jakiejs cagivy. Ja chce kupuic super city ale nigdzie nie moge znalesc dobrej rady i juz nie wiem co mam robic. Podoba mi sie ten moto ale nie ma do niego wyboru w czesciach zamiennych i nie wiem jak tym sie jezdzi. mnie nie intersuje mito super city mi sie bardziej podoba bo jest wyzsza i da sie nia po polach pociekac. Dzieki
- Kuboxxx
- Świeżak
Nie jestem posiadaczem niestety
A jak Ci siępodoba motor, to bierz i nie zastanawiaj się, byle dobry stan był i nie pożałujesz. A jak coś walnie to odpoczniesz sobie na kawałek czasu od moto
Pozdro

A jak Ci siępodoba motor, to bierz i nie zastanawiaj się, byle dobry stan był i nie pożałujesz. A jak coś walnie to odpoczniesz sobie na kawałek czasu od moto

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
www.malossi.com
tam wszystko powinies znalesc tylko jak bedziesz chcial cos zamowic to wejdz na www.skutercentrum.pl i tam napisz do nich a oni w ciagu tyg dostarcza ci
tam wszystko powinies znalesc tylko jak bedziesz chcial cos zamowic to wejdz na www.skutercentrum.pl i tam napisz do nich a oni w ciagu tyg dostarcza ci
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm