Yamaha DT 80 vs Honda MTX 80 vs Suzuki TS 80
• Strona 1 z 1
Yamaha DT 80 vs Honda MTX 80 vs Suzuki TS 80
mam takie pytanie: który z tych motorków najlepiej nadaje sie w teren?.
z tego co samemu jedzielem na motorkach kolegow to Honda MTX, dt ma strasznie miekkie zawieszenie, no i jest troszku ciężka, a TS'em nie jedzilem, ale słyszałem ze sie go dość dobrze prowadzi. Prosze o porade który z nich wybrać:)
z tego co samemu jedzielem na motorkach kolegow to Honda MTX, dt ma strasznie miekkie zawieszenie, no i jest troszku ciężka, a TS'em nie jedzilem, ale słyszałem ze sie go dość dobrze prowadzi. Prosze o porade który z nich wybrać:)
Chcesz zarobić trochę kasy ??? Koniecznie wejdź! Sprawdzone! >>KLIKNIJ<< http://cash2007.xt.pl (otwórz link)
-
RazieL - Świeżak
mam mtxa i w terenie radzi sobie dość dobrze. jedynym mankamentem tego motocykla w terenie(ale to pewnie tak jak u wszystkich tych które wymieniłeś) jest to że jesli jeździsz na gumach enduro a teren jest dośc błotnisty albo jeszcze z trawą to o ruszeniu z miejsca nie ma mowy, a jesli dasz gume terenową to znowy jest wolniejszy -wiadomo
- lasek
- Świeżak
Ja mam Yamahe Dt125r i prawie cały czas jeźdze w terenie na kostkach i jestem bardzo zadowolony bo jak na enduro Detka jest zajebista
Uważam że zawieszenie ma ok bo i poskakać moge na niej nieźle. Z tych 3 moto wybierz Detke 125 cm3 będziesz zadowolony.

-
Tomek_mm7 - Świeżak
Ja moge ci polecić DT80 najlepiej LC2 mam ją dopiero 2 dni ale jak wjechałem na góry to byś sie zdziwił gdzie nią podchodze i ona ma jeszcze blokade na tłumniku.Mówie ci w terenie DT80 spisuje sie dobrze jak dla mnie to przyspieszenie jest bardzo dobre tym bardziej że ma jeszcze blokade
Polecam DT 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości