Przelew do Niemiec, IBAN
• Strona 1 z 1
Przelew do Niemiec, IBAN
Musze wysłać kase na te dane:
Kontoinhaber: Toralf Wegner IBAN: DE82130700240822350500 BIC/SWIFT-Code: DEUTDEDBROS Deutsche Bank 24 BLZ.:13070024 Kontonummer:8223505
Gdzie i co wpisać? w zwykły przelew? Prosze o pomoc bo z tej* stronki nic sie nie dowiedziałem.
*http://pl.wikipedia.org/wiki/IBAN
Kontoinhaber: Toralf Wegner IBAN: DE82130700240822350500 BIC/SWIFT-Code: DEUTDEDBROS Deutsche Bank 24 BLZ.:13070024 Kontonummer:8223505
Gdzie i co wpisać? w zwykły przelew? Prosze o pomoc bo z tej* stronki nic sie nie dowiedziałem.
*http://pl.wikipedia.org/wiki/IBAN
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Jeśli korzystasz z bankowości internetowej to powinieneś mieć osobną pozycję: przelew międzynarodowy. W Mbanku jest to tak rozwiązane, że w pozycji "numer konta" podajesz cały kod Iban, natomiast w pozycji "bank" wrzucasz wszystko co Ci podał tj. kod Swift i całą resztę którą Ci podano.
Niestety, każdy bank pewnie ma inaczej (a inteligo do tej pory nie obsługuje transakcji międzynarodowych). Jak bawisz się blankietem to zapytaj przy okienku :]
Niestety, każdy bank pewnie ma inaczej (a inteligo do tej pory nie obsługuje transakcji międzynarodowych). Jak bawisz się blankietem to zapytaj przy okienku :]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Walewtynki znając Twoje poczynania pewnie znowu wystukają Ciebie jak młodego i za dwa dni będziesz się pytał jak możesz odzyskać pieniądze.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ludzie, co to forum to google? Większość odpowiedzi na te idiotyczne pytania można znaleźć w googlach. Jutro pewnie pojawią się pytania z cyklu: czy marynowane grzyby zmieszane z herbatą powodują sraczkę? Idźta w pierony.
-
gelo007 - Administrator
Nielegalne jest moje informacje o koncie zostały umieszczone tutaj w wątku. To było oszustwo prowadzone i policji został włączony przeze mnie. Nie ma bezpośredniego odwołania informacje potrzebne konto, bo inaczej postępować karnej przeciwko plakatu.
It is illegal my account information had been posted up here in the thread. This was a fraud carried out and the police was turned on by me. There is an immediate cancellation of the account information needed, as otherwise proceed criminally against the poster.
Es sind meine Kontodaten illegal oben hier im Thread gepostet worden. Damit wurde ein Betrug durchgeführt und die polizei wurde von mir eingeschaltet und ermittelt. Es ist sofort eine Löschung der Kontodaten erforderlich, da sonst strafrechtlich gegen den Poster Valentino-Rossi-46 vorgegangen wird.
T. Wegner
It is illegal my account information had been posted up here in the thread. This was a fraud carried out and the police was turned on by me. There is an immediate cancellation of the account information needed, as otherwise proceed criminally against the poster.
Es sind meine Kontodaten illegal oben hier im Thread gepostet worden. Damit wurde ein Betrug durchgeführt und die polizei wurde von mir eingeschaltet und ermittelt. Es ist sofort eine Löschung der Kontodaten erforderlich, da sonst strafrechtlich gegen den Poster Valentino-Rossi-46 vorgegangen wird.
T. Wegner
- germans
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości