[Aktualności] Dni otwarte w salonach Yamaha -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dni otwarte w salonach Yamaha -...
Dyskusja na temat: Dni otwarte w salonach Yamaha - terminy 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dni otwarte w salonach Yamaha - terminy 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dni otwarte w salonach Yamaha - terminy 2008
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
W Poznaniu nic ciekawego. Po prostu otwarty sklep. Testowa tylko FJR 1300.
Szkoda czasu. Lepiej jechać do Berlina. Tam przynajmniej mają testowe motocykle ( na codzień ).<br><hr>miko
Szkoda czasu. Lepiej jechać do Berlina. Tam przynajmniej mają testowe motocykle ( na codzień ).<br><hr>miko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Słowo o dniach otwartych w Rapid Poznań.
Wybrałem się do salonu Rapid w Poznaniu, zachęcony informacją o dniach otwartych. Dotarłem ok.15 i zastałem salon zamknięty (normalne godziny otwarcia w soboty 10-14). Do tego zadnych informacji wywieszonych na zewnątrz.
Czy tak wyglÄ…dajÄ… dni otwarte 19-20 kwietnia?
20 kwietania wypada w niedzielę i przypuszczam, że pomimo drzwi otwartych, salon będzie zamknięty (jakby to nie durnie brzmiało).
Albo termin został podany nieprawidłowo, albo dealer ma klientów po prostu w d...
<br><hr>maurelius
Wybrałem się do salonu Rapid w Poznaniu, zachęcony informacją o dniach otwartych. Dotarłem ok.15 i zastałem salon zamknięty (normalne godziny otwarcia w soboty 10-14). Do tego zadnych informacji wywieszonych na zewnątrz.
Czy tak wyglÄ…dajÄ… dni otwarte 19-20 kwietnia?
20 kwietania wypada w niedzielę i przypuszczam, że pomimo drzwi otwartych, salon będzie zamknięty (jakby to nie durnie brzmiało).
Albo termin został podany nieprawidłowo, albo dealer ma klientów po prostu w d...
<br><hr>maurelius
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakie dni otwarte? jestem z wroclawia i tu nic takiego nie ma. salon yamahy jest tak biedny ze nawt szkoda tam isc. a suzuki jest jeszcze lepsze. facte ktory tam parcuje powiedzial ze ma dni karawany w dupie! to sie nazywa obsluga klienta! jezeli tak ma u nas wygladac swiat motocykli to szkoda sobie tym wszystkim glowe zawracac. wspolczuje tylko tym pasjonatom ktorzy chca cos zmienic na lepsze! pozdrawiam<br><hr>bikewroc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dni otwarte w Katowicach (Szpila-Paluch) są z tego co wiem od 1 do 3 maja, nie do 4 (tak mi przynajmniej powiedział gościu w salonie).<br><hr>Ajantis
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 15 gości