BRAK ISKRY POMOCY!!!!!!!!
• Strona 1 z 1
BRAK ISKRY POMOCY!!!!!!!!
siema wszystkim
mam taki problem ze nie mam iskry. jechalem sobie dwa dni temu okolo 50km/h niskie obroty i nagle motor zdechl i toczyl sie na zgaszonym silniku napoczatku myslalem ze to paliwo ale bak byl pelny pozniej fajka swieca itd.
ale nic nie dalo ;[ musialem pchac moto 5km ale dalem rade rozebralem moto zeby sprawdzic elektryke i wszystko jest ok mam BETE rr 50 jest tam silnik minarelli am6 i teraz pytanie do was cczemu nie mam iskry?? podejrzewam ze to wina zapłonu bo jak kopie kopka (nie mam startera) to swiatla sie swieca a iskry brak.... ;[ prosze pomozcie !!!!!!
pozdrawiam
kuba
mam taki problem ze nie mam iskry. jechalem sobie dwa dni temu okolo 50km/h niskie obroty i nagle motor zdechl i toczyl sie na zgaszonym silniku napoczatku myslalem ze to paliwo ale bak byl pelny pozniej fajka swieca itd.
ale nic nie dalo ;[ musialem pchac moto 5km ale dalem rade rozebralem moto zeby sprawdzic elektryke i wszystko jest ok mam BETE rr 50 jest tam silnik minarelli am6 i teraz pytanie do was cczemu nie mam iskry?? podejrzewam ze to wina zapłonu bo jak kopie kopka (nie mam startera) to swiatla sie swieca a iskry brak.... ;[ prosze pomozcie !!!!!!
pozdrawiam
kuba
- beta_rr
- Świeżak
Nie pisz, ze z elektryka wszystko ok, bo to na pewno NIE jest wina zbyt luznego lancucha.
Czy na pewno swieca jest dobra (nie pytam, czy jest nowa, tylko czy jest sprawna).
Czy na pewno swieca jest dobra (nie pytam, czy jest nowa, tylko czy jest sprawna).
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
siema
nie niezablokowal sie tlok i zreszta nie dawno byl wymieniany.
swieca jest sprawna na 100% bo sprawdzalem ja w simsonie ;D
najprawdopodobnie walnol modul i on jest polaczony z cewka wiec wymienie go i powiem co wyszlo;]
w tym tygodniu go juz kupie
pozdro i szerokosci
nie niezablokowal sie tlok i zreszta nie dawno byl wymieniany.
swieca jest sprawna na 100% bo sprawdzalem ja w simsonie ;D
najprawdopodobnie walnol modul i on jest polaczony z cewka wiec wymienie go i powiem co wyszlo;]
w tym tygodniu go juz kupie
pozdro i szerokosci
- beta_rr
- Świeżak
sprawdź czy CI się nie wypiął ten kabelek od cewki, on jest pod cewką. mi się własnie tak wczoraj zrobiło, od obrotów najzwyczajniej w świecie się poluzował i wyleciał.
-
marcin33331 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości