wiseco czy wossner?
• Strona 1 z 1
wiseco czy wossner?
powiedzcie który bo kazdy kto sprzedaje mowi co innego.Ten co sprzedaje wossnery ze wossner najlepszy a ten co wiseco ze wiseco lepsze ?
Kawasaki ZX636 02'
- adamuzz
- Świeżak
-
Łukasz Listwan - Świeżak
troche nie na temat, ale ...
viewforum.php?f=8
heh, no i wątpe żebyś się nauczył wheelie na tej Hondzie.
Mi na Hondzie Cr 125 przypadkowo wychodzi taki coś na wyjściach z zakrętów. NIeraz się przejedzie z 20 m.
Ja tylko dodaje gazu i staje na koło, a w takiej hondzie jak twoja to trzeba strzelać ze sprzęgła i stanąć styłu na siedzeniu (u ciebie na bagazniku).
Ja bym najperw poprubował stoppie. Moim zdaniem łatwiejsze.
Ps. JEśli chcesz sie zajmować takimi żeczami to ja bym trochę odchudził tą Hondę. Tzn. Pozdejmuj wszystki niepotrzebne żeczy przedewszystkim te zegary, bagarzniki, kierunkowskazy, świetła itp. i tak pżecierz masz niezarejestrowanego.
viewforum.php?f=8
heh, no i wątpe żebyś się nauczył wheelie na tej Hondzie.
Mi na Hondzie Cr 125 przypadkowo wychodzi taki coś na wyjściach z zakrętów. NIeraz się przejedzie z 20 m.
Ja tylko dodaje gazu i staje na koło, a w takiej hondzie jak twoja to trzeba strzelać ze sprzęgła i stanąć styłu na siedzeniu (u ciebie na bagazniku).
Ja bym najperw poprubował stoppie. Moim zdaniem łatwiejsze.
Ps. JEśli chcesz sie zajmować takimi żeczami to ja bym trochę odchudził tą Hondę. Tzn. Pozdejmuj wszystki niepotrzebne żeczy przedewszystkim te zegary, bagarzniki, kierunkowskazy, świetła itp. i tak pżecierz masz niezarejestrowanego.

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
- kettenhund
- Świeżak
Sprawa z tłokami wygląda tak:
Wiseco wszystkie tłoki produkuje kute, tylko nominalne i nadwymiarowe (nie ma selekcji) tłoki są polerowane, ogólnie bardzo dobre.
Wossner robi tłoki też kute, posiadają selekcję i są pokrywane teflonem, podobnie jak vertexy.
Wiseco wszystkie tłoki produkuje kute, tylko nominalne i nadwymiarowe (nie ma selekcji) tłoki są polerowane, ogólnie bardzo dobre.
Wossner robi tłoki też kute, posiadają selekcję i są pokrywane teflonem, podobnie jak vertexy.
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Hmmm z teflonem to tak jak patelnie ;P
A wracając do Hondy Łukasza Listwana to Bastus ma rację do stuntu to te wszystkie lusterka kierunki itp. Ci są nie potrzebne, a i na oponach supermoto napewno też łatwiej by było
PS: Fajny ma wydech ta MTX ^^
A wracając do Hondy Łukasza Listwana to Bastus ma rację do stuntu to te wszystkie lusterka kierunki itp. Ci są nie potrzebne, a i na oponach supermoto napewno też łatwiej by było

PS: Fajny ma wydech ta MTX ^^
-
Mosori - Świeżak
-
Łukasz Listwan - Świeżak
(a tak poza tematem z tłokami!) jakie opony mam kupić? po prostu szosowe czy by sie przydało kupić też felgi jakieś mniejsze?
-
Łukasz Listwan - Świeżak
ja słyszalem ze vertexy sa odlewane i ze to szmelc...no własnie nie wiem co kupic bo proxa nie moge nigdzie znalesc a mam własnie taka korbe zalozona.bedzie trzeba sie zadowolic wossnerem mysle ze troche polata.
Kawasaki ZX636 02'
- adamuzz
- Świeżak
kupilem do dr 350 tlok wossnera, wyglada solidnie, jak uruchomie maszyne (czekam na glowice z regeneracji) to napisze wiecej
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Ja mam wossnera w swojej 125 i jestem bardzo zadowolony. Mogę z czystym sumieniem polecić.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1