Jaki jest najlepszy skuter 50cc. Brak ograniczeń cenowych
• Strona 1 z 1
Jaki jest najlepszy skuter 50cc. Brak ograniczeń cenowych
Witam!
Planuje zakup skutera. Ważne dla mnie są jego osiągi oraz prowadzenie jak i wygląd. Myślałem do tej pory o Derbi Gp1 Racing Replica, nowej Apce SR50 R lub factory. Nieco mniej przekonuje mnie Aerox, gilera Runner oraz Piaggio NRG Power DD. Nie wiem na który warto postawić. Pragne też dodać ze kwestia ceny nie jest ważna. Liczy sie tylko który jest THE BEST.
Pozdrawiam
Planuje zakup skutera. Ważne dla mnie są jego osiągi oraz prowadzenie jak i wygląd. Myślałem do tej pory o Derbi Gp1 Racing Replica, nowej Apce SR50 R lub factory. Nieco mniej przekonuje mnie Aerox, gilera Runner oraz Piaggio NRG Power DD. Nie wiem na który warto postawić. Pragne też dodać ze kwestia ceny nie jest ważna. Liczy sie tylko który jest THE BEST.
Pozdrawiam
- lukasss683
- Świeżak
a ja mowie zegnam i powiem wprost *** nauczcie sie czytac bo tu sie smietnik *** robi... :/ masz co na 1 moto tam Ci powiedzą co i jak ...
wywalac too
wywalac too
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
czy wy potraficie czytac ze zrozumieniem? gosc pyta sie o skuter ktory jest lepszy a wy odsylacie go co na pierwsze moto na boga !
ja polecalbym ci aprilke bardzo dobry skuterek sam takim jezdzilem tzn uzywalem jako sprzet do dojazdu do pracy nie oszczedzalem go potrafiem jezdzic bez wody w chlodnicy inie chcial sie popsuc co do osiagow to przy oryginalnym tlumiku bez jakihckolwiek modyfikacji potrafil poleciec 100 przy drobnym pochyle terenu aprilka to naprawde porzadny i bezawaryjny sprzet.. no i przyspiesznie tez ma fajne hmm z racji tego ze troszke ciezki jestem ( 92kg) mi sie to nie udalo ale poprzedni wlasciciel potrafil lekko go na kolo uniesc:) powodzenia
ja polecalbym ci aprilke bardzo dobry skuterek sam takim jezdzilem tzn uzywalem jako sprzet do dojazdu do pracy nie oszczedzalem go potrafiem jezdzic bez wody w chlodnicy inie chcial sie popsuc co do osiagow to przy oryginalnym tlumiku bez jakihckolwiek modyfikacji potrafil poleciec 100 przy drobnym pochyle terenu aprilka to naprawde porzadny i bezawaryjny sprzet.. no i przyspiesznie tez ma fajne hmm z racji tego ze troszke ciezki jestem ( 92kg) mi sie to nie udalo ale poprzedni wlasciciel potrafil lekko go na kolo uniesc:) powodzenia
-
michalf84 - Świeżak
Michale, wielu "gości" potrafi się zapytać w tamtym temacie o to samo co kolega tu. Po to jest zrobiony żeby nie było syfu(chociaż i tak jest) wyobraź sobie co by było jakby dziennie chociaż 3 powstały tematy tego typu.. a powstaje znacznie więcej. Lepiej, aby to było w jednym miejscu.
-
Movi - Moderator
chwileczke nie chce tego ciagnac ale nie oszukujmy sie skuter to skuter i nie ma co porownywac jego moc y z motorem takze pytanie ktora 50 jest najlepsza jest calkowicie rozbiezne z pytaniem co na pierwse moto bo tam raczje chodzi czy ktos sobie da rade z jakims sprzetem przy poemnosci 50 cc nie wiem cymoze byc mowa o daniu sobie rady z moca...
-
michalf84 - Świeżak
Movi napisał(a):Michale, wielu "gości" potrafi się zapytać w tamtym temacie o to samo co kolega tu. Po to jest zrobiony żeby nie było syfu(chociaż i tak jest) wyobraź sobie co by było jakby dziennie chociaż 3 powstały tematy tego typu.. a powstaje znacznie więcej. Lepiej, aby to było w jednym miejscu.
nom wie co mowi... juz to chyba 4 post w tym tyg na ten temat byla raz z derbi i yamahą moge ci wymieniac i wymieniac.. czesc tych tematow sie wywalilo..
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
a nie myslales o Peugeotcie Speedfight lub JETFORCE??
polecalbym ci speeda bo czesci tunerskich jest go niego wiecej niz mozna sobie wyobrzic,a osigami tez nie grzeszy:)
polecalbym ci speeda bo czesci tunerskich jest go niego wiecej niz mozna sobie wyobrzic,a osigami tez nie grzeszy:)
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm