Co kupić Suzuki gs 500 czy honde CBR600 f1
• Strona 1 z 1
Co kupić Suzuki gs 500 czy honde CBR600 f1
Witam zastanawiam sie nad kupnem motorka a konkretnie byłem skierowany ku suzi gs 500 np. http://www.allegro.pl/ite...0_oryginal.html
I tu własnie sie wacham co wybrać za suzi bedzie przemawiał rocznik i stan idealny i chyba spalanie i nie trzeba bedzie dużo szukac dobrej a konkretnie bedzie mnie stać w granicach do 5 tyś pln. Ale znowu znajomy mi radzi Cbr 600 f1 z starszym rocznikiem prosze o waszą porade bo sam nie wiem lub wasze typy jakie macie <jupi> ;]
Jeszcze inna osoba radzi mi abym kupił Yamahę Xj600
bo podobno to bedzie połączenie wszystkie atutów obu moto suzi i hondy
I tu własnie sie wacham co wybrać za suzi bedzie przemawiał rocznik i stan idealny i chyba spalanie i nie trzeba bedzie dużo szukac dobrej a konkretnie bedzie mnie stać w granicach do 5 tyś pln. Ale znowu znajomy mi radzi Cbr 600 f1 z starszym rocznikiem prosze o waszą porade bo sam nie wiem lub wasze typy jakie macie <jupi> ;]
Jeszcze inna osoba radzi mi abym kupił Yamahę Xj600

- Wilczek512
- Świeżak
Wymianiasz motocykle z 3 różnych segmentów, jak z doświadczeniem u ciebie kiepsko to bierz GS 500, poza tym za 5 tys nie stać cie na nic innego co by jeździło przyzwoicie.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
dzis bylem zobaczyc gs 500 bo sasiad ja sprzedaje a dlaczego sprzedaje .....bo kupuje Honda cbr .Jesli jest to Twoj pierwsze moto i nie masz wiekszego doswiadczenia to gs jest najlepszym rozwiazaniem.
- krzysiekbx
- Świeżak
O konkretnie by mnie interesowała taka Yamaha co o takiej sądzicie
http://allegro.pl/show_item.php?item=342757781
http://allegro.pl/show_item.php?item=342757781
- Wilczek512
- Świeżak
Ja na twoim miejscu bym kupił CB 500. Ewentualnie GS, ale na pewno nie CBR F1. Co do xj to ja na twoim miejscu bym się nie pakował w 4 cylindry, bo koszt utrzymania takiego motocykla jest dużo droższy od kosztów utrzymania CB 500 a CB 500 ma niewiele gorsze osiągi od Xj.
-
zephyr47 - Bywalec
jestem świeżak i nie wiem co kupić zastanawiam się czy mitsubishi eclipse czy deawoo lanosa, poradźcie
<litości>
<litości>
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
W przypadku XJ faktycznie koszty utrzymania sa wieksze ale jak jezdzilem GS i XJ to polecil bym XJ...moment wiekszy , ladniejszy dzwiek jak dla mnie jest wygodniejsza...pali tez w miare rozsadnie...a w zaleznosci jak jezdzisz to N albo S
(N jak nie latasz za szybko , S jak lubisz pozapierniczac ale i tak powyzej 150 wiatr daje o sobie znac...do 130 mozna sobie na S normalnie siedziec...) najlepszym wyjsciem bedzie obejzenie wszystkich 4 sprzetow...(GS , CB , XJ , CBR)
co do CBR to zalezy jak z twoim doswiadczeniem bo to juz dosc szybki sprzet...jak sie myle to mnie poprawcie
(N jak nie latasz za szybko , S jak lubisz pozapierniczac ale i tak powyzej 150 wiatr daje o sobie znac...do 130 mozna sobie na S normalnie siedziec...) najlepszym wyjsciem bedzie obejzenie wszystkich 4 sprzetow...(GS , CB , XJ , CBR)
co do CBR to zalezy jak z twoim doswiadczeniem bo to juz dosc szybki sprzet...jak sie myle to mnie poprawcie

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
A dlaczego nie F1 ??
Z tego co wiem to motor ten ma kilka wad ale to typowy starszy przecinak fak ze bedzie drozszy w utrzymaniu od GS500. Ale lepsze osiagi itp. Sam nie wiem ale w twojej sytuacji to bym jednak pomyślał jednak bardziej na GS500 albo dobrym pomysłem bedzie tez Kawasaki GPZ 500S
Z tego co wiem to motor ten ma kilka wad ale to typowy starszy przecinak fak ze bedzie drozszy w utrzymaniu od GS500. Ale lepsze osiagi itp. Sam nie wiem ale w twojej sytuacji to bym jednak pomyślał jednak bardziej na GS500 albo dobrym pomysłem bedzie tez Kawasaki GPZ 500S
- <borut>
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości