[sprzedam] Suzuki GSX 600f '97
• Strona 1 z 1
[sprzedam] Suzuki GSX 600f '97
Sprzedam Suzuki Gsx 600f,rok produkcji 1997(ostatni wypust przed popularnym „jajkiem”-wiec dopracowany w kazdym szczególe),kupiony w Polsce w salonie (Rider Kraków)-Posiadam wszystkie dokumenty:książka serwisowa,faktura z salonu,zapasowy kluczyk,ksiązka obsługi i napraw w kilku językach,zestaw kluczy+klucz do świecy.
Motocykl bardzo zadbany,regularnie serwisowany,zarejestrowany (odpada całe zamieszanie związane z rejestracja motocykla w kraju) po badaniu technicznym (20.07.2007 ),oc opłacone do czerwca 2008.
Jeśli szukasz zadbanego motocykla turystyczno-sportowego to szczerze polecam.
Po wymianie:
-świece NGK
-klocki przód
-akumulator
-opony (przód Dunlop sportmax d208,tył Continental Road Attack)
-synchro gazników
-regulacja zaworów
-olej zmieniony przy 36tys km (shell advance 10w40 pełny syntetyk)
W motocyklu do wymiany jest napęd(nierównomiernie rozciągnięty),opuszcze wiec kupującemu na tą czynność.
Z rzeczy niestandardowych moto ma załozony kompletny układ wydechowy 4w1 Bsm Vampire (głosny basowy dzwiek-zupelnie inny niż standardowy gsxf,o cenie nie wspomne
-czarna szyba MRA
-sportowy filtr powietrza K&N
Zostało także wymienione łożysko główki ramy (32tys km)-ponoć feler rocznika ‘97
Cena jaka mnie interesuje to 8200zl
Może nie jest to mało jak za 11 letni sprzęt,ale sam szukalem motocykla i wiem ze „mega okazje” nie istnieja.
Nie sprzedaje z powodu „niby wyjazdu”,” bo dziewczyna kazala”,”bądź wojska” ,sprzedaje bo chce po prostu zmienic na coś nowszego
Wiecej zdjec,lepszej jakosci na meila.
Tel. 503 619 187
gdybym nie odbierał,proszę dzwonić po 17 00 (praca)
Ozimek woj. opolskie
Cena jest adekwatna do stanu,przyszły własciciel nacieszy sie Suzą jeszcze baaardzo długo.
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
Motocykl bardzo zadbany,regularnie serwisowany,zarejestrowany (odpada całe zamieszanie związane z rejestracja motocykla w kraju) po badaniu technicznym (20.07.2007 ),oc opłacone do czerwca 2008.
Jeśli szukasz zadbanego motocykla turystyczno-sportowego to szczerze polecam.
Po wymianie:
-świece NGK
-klocki przód
-akumulator
-opony (przód Dunlop sportmax d208,tył Continental Road Attack)
-synchro gazników
-regulacja zaworów
-olej zmieniony przy 36tys km (shell advance 10w40 pełny syntetyk)
W motocyklu do wymiany jest napęd(nierównomiernie rozciągnięty),opuszcze wiec kupującemu na tą czynność.
Z rzeczy niestandardowych moto ma załozony kompletny układ wydechowy 4w1 Bsm Vampire (głosny basowy dzwiek-zupelnie inny niż standardowy gsxf,o cenie nie wspomne

-czarna szyba MRA
-sportowy filtr powietrza K&N
Zostało także wymienione łożysko główki ramy (32tys km)-ponoć feler rocznika ‘97
Cena jaka mnie interesuje to 8200zl
Może nie jest to mało jak za 11 letni sprzęt,ale sam szukalem motocykla i wiem ze „mega okazje” nie istnieja.
Nie sprzedaje z powodu „niby wyjazdu”,” bo dziewczyna kazala”,”bądź wojska” ,sprzedaje bo chce po prostu zmienic na coś nowszego
Wiecej zdjec,lepszej jakosci na meila.
Tel. 503 619 187
gdybym nie odbierał,proszę dzwonić po 17 00 (praca)
Ozimek woj. opolskie
Cena jest adekwatna do stanu,przyszły własciciel nacieszy sie Suzą jeszcze baaardzo długo.

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
ano wystawiłem gada,jesli uda mi sie sprzedac za jakies "normalne pieniadze" to mysle na przelomie 08/09 zakupie cos wlasnie giksera/r6....
A jak mi sie do konca we łbie poprzewraca to sie skusze na jakąś nówke...,bardzo podoba mi sie taka opcja "Możliwość dowiezienia w fabrycznej skrzyni pod dom klienta za zwrot kosztów paliwa."
http://moto.allegro.pl/item343468544_fa ... _w_wa.html
p.s Kaja,przeciez to ogłoszenie to ściema,chcialem zebys w koncu miala ten numer,czekam czekam a Ty nic! serce me krwawi

A jak mi sie do konca we łbie poprzewraca to sie skusze na jakąś nówke...,bardzo podoba mi sie taka opcja "Możliwość dowiezienia w fabrycznej skrzyni pod dom klienta za zwrot kosztów paliwa."

http://moto.allegro.pl/item343468544_fa ... _w_wa.html
p.s Kaja,przeciez to ogłoszenie to ściema,chcialem zebys w koncu miala ten numer,czekam czekam a Ty nic! serce me krwawi

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
moto sprzedane,ledwo wjechalem na giełde w Gliwicach i poszlo dosłownie w 5 minut,nawet nie zdązylem sie dobrze ustawic
co to bedzie co to bedzie

co to bedzie co to bedzie

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
jakis lyter
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
• Strona 1 z 1