przerywacz
• Strona 1 z 1
przerywacz
potrzebuje przerywacz kierunków
w motocyklu mam taki
2/4 x 10W 21V 3 stykowy
nigdzie w sklepach nie moge takiego znaleźć i nie wiem czy moge założyć jakiś inny
prosze o porade
w motocyklu mam taki
2/4 x 10W 21V 3 stykowy
nigdzie w sklepach nie moge takiego znaleźć i nie wiem czy moge założyć jakiś inny
prosze o porade
-
siwy1991 - Świeżak
wiesz, teoretycznie zalozyc moglbys dowolny ale to ryzykowne stwierdzenie, o tyle ze wazna jest rezystancja ukladu. Tak wiec mozliwe ze musialbys ja zwiekszyc rezystorem tak zeby nowy byl identyczny jak poprzedni. Mamy tam tez cewke (indukcyjnosc) ktora steruje stykami.
Mozna pobawic sie ze spasowaniem/zrobieniem takiego jak ma byc... natomiast najlepiej i bezproblemowo bylo by poszukac w jakims katalogu zamiennika (w sklepie z czesciami powinni Ci powiedziec czy maja jakis zamiennik). Tak bedzie najbezpieczniej.
Mozna pobawic sie ze spasowaniem/zrobieniem takiego jak ma byc... natomiast najlepiej i bezproblemowo bylo by poszukac w jakims katalogu zamiennika (w sklepie z czesciami powinni Ci powiedziec czy maja jakis zamiennik). Tak bedzie najbezpieczniej.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości