SZUKAM CHĘTNYCH DO WYPRAWY NA TOR POZNAŃ
• Strona 1 z 2 • 1, 2
SZUKAM CHĘTNYCH DO WYPRAWY NA TOR POZNAŃ
SZUKAM LUDZI KTÓRZY CHCĄ ZA ROK ROZPOCZĄĆ PRZYGODE Z JAZDĄ NA TORZE POZNAŃ A TAK JAK JA NIE MAJĄ Z KIM TAM POJECHAĆ.JESTEM ZE ŚLĄSKA.POSZUKUJE CHĘTNYCH Z KATOWIC,MYSŁOWIC ITD.
- KORRADO666
- Świeżak
Ja chciałbym sie przejechać zobaczyć z czym to wszystko się
Ja chciałbym sie przejechać zobaczyć z czym to wszystko się je napisz dokladniej kiedy co i jak pozdrawiam
- goladupa
- Świeżak
Ja jestem z Wawy i chce sie przejechac na tor, ale kompletnie nic o tym nie wiem. Ani o przygotowaniu maszyny ani jak to zrobić żeby wjechać na tor. Kiedy i w jakich godzinach można wjechać dla takiego nooba jak ja?
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
Witam!jestem z poznania i jezeli chodzi o treningi to w zeszlym roku byly co wtorek i za drobna oplata kazdy moze pojezdzic!info o treningach jest zawsze na stronie www.aw.poznan.pl pozdrawiam
- Rafit84
- Świeżak
evil napisał(a):a ja za drobnąopłatą mogę przygotować komuś szpeja i pojechać na tor
A za drobną opłatą nauczysz jak tam pokonywać poprawnie zakręty?
A przy okazji znasz Artura D. na Ducati z Zielonej?
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Ścigacz.pl
On ma z tego co pamiętam 999 full tor, teraz nawet ładnie sobie radził w minionym sezonie. Dukat cały czerwony, jest nawet on na ścigaczu.pl w dziale MP, nagrany filmik.
Tak czy siak, ja się bardzo postaram żeby w tym sezonie co będzie tam wpaść, albo zabiore się z nimi i będzie łatwiej, albo na własną rękę się tam wybiore. Ale wtedy licze na Ciebie :] bo samemu człowiek zginie tam. Pozdro
Tak czy siak, ja się bardzo postaram żeby w tym sezonie co będzie tam wpaść, albo zabiore się z nimi i będzie łatwiej, albo na własną rękę się tam wybiore. Ale wtedy licze na Ciebie :] bo samemu człowiek zginie tam. Pozdro
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Ścigacz.pl
- ApriliaRS125
- Świeżak
jestem ze slaska z jastrzebia zdroju jezdze na poznan od kilku lat naprawde warto w ubieglym roku treningi we wtorki pozniej w poniedzialki wpisowe 35PLN OD 16TEJ DO 18TEJ jesli dobrze pamietam nie ma znaczenia czym przyjedziesz ale musisz miec skorzany kombinezon nie musi byc sportowy ma byc skora nic wiecej nie trzeba choc warto zainwestowac w dobre oponki i koniecznie stoper poprawianie czasow jest miodzio do zobaczenia w poznaniu
- torowiec
- Świeżak
do Torowca
Torowiec, jako ze jestes doswiadczony juz zawodnik, bardzo duze to prawdopodobienstwo ze zalicze szlifa na torze? jeszcze nigdy nie bylem ale w tym sezonie na pewno Brno / Most bo mam najblizej, a nie chcial bym swojej K5 rozwalic
- Przemo1000
- Świeżak
Przemo masz niewielkie szanse zaliczyc glebe poniewaz strach ci skutecznie zblokuje zapedy (ja i moi kumple tak mielismy za pierwszym razem )wiec prawdopodobnie nie przekroczysz tej granicy ale jak ci sie juz spodoba?
mnie sie akurat "udalo" za pierwszym razem skasowac sprzeta(usmiech szatana) ale to moja ewidetna glupota :za szybko,za wczesnie +niesprawne moto i sie stalo ale to wyjatek
nawet jednak jesli, to jest to najbezpieczniejsze miejsce na taka przygode(wierz mi)
ktos tu jednak wspomnial o Evilu a to zdecydowanie bardziej kompetetny gosc
mnie sie akurat "udalo" za pierwszym razem skasowac sprzeta(usmiech szatana) ale to moja ewidetna glupota :za szybko,za wczesnie +niesprawne moto i sie stalo ale to wyjatek
nawet jednak jesli, to jest to najbezpieczniejsze miejsce na taka przygode(wierz mi)
ktos tu jednak wspomnial o Evilu a to zdecydowanie bardziej kompetetny gosc
- torowiec
- Świeżak
Torowiec, dzieki za info
no to nie ma co sie zastanawiac - jak pogoda pozwoli bede w Brnie na najblizszych treningach i podziele sie z Wami moimi wrazeniami
no to nie ma co sie zastanawiac - jak pogoda pozwoli bede w Brnie na najblizszych treningach i podziele sie z Wami moimi wrazeniami
- Przemo1000
- Świeżak
hej Przemo!
mam do ciebie prosbe ,ja tez wybieram sie w tym roku posmigac na Brnie ale raczej w pozniejszym terminie wiec jesli mozesz to jak wrocisz prosze o info jak to w tym roku wyglada tzn. jakie dni i w jakich godzinach
Z gory dzieki.Powodzenia!!!
mam do ciebie prosbe ,ja tez wybieram sie w tym roku posmigac na Brnie ale raczej w pozniejszym terminie wiec jesli mozesz to jak wrocisz prosze o info jak to w tym roku wyglada tzn. jakie dni i w jakich godzinach
Z gory dzieki.Powodzenia!!!
- torowiec
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2