KTM 525EXC
• Strona 1 z 1
KTM 525EXC
Witam hmm jestem nowy na forum ale mam nadzieje ze pomożecie mi a mianowicie chciałbym zapoznac się z opinia użytkowników motocykla jakim jest KTM 525 EXC rok produkcji od 2004 interesuje mnie awaryjność koszty napraw oraz na co należy zwrocic uwage podczas kupna tak owego motocykla z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam
- MadM@rcin
- Świeżak
Wątpię, zeby ktoś z forum jeździł takim potworem
Od razu piszę, że ja też go nie mam. Ale... Awaryjnośc na pewno jest mała, bo to duża pojemnośc, enduro, no i ktm
Z częściami problemu nie powinno byc, importer na polskę jest. Przy kupnie oględziny każdego motocykla tej samej klasy ogólnie wyglądają tak samo, napęd, hamulce, zaawieszenie, silnik...

Od razu piszę, że ja też go nie mam. Ale... Awaryjnośc na pewno jest mała, bo to duża pojemnośc, enduro, no i ktm

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Ogolnie to mialem taka maszyne na handel sprowadzona i sprawowala sie naprawde fajnie przy zakupie klijenci zwracaja uwage standardowo jak kolega wspomnial zawieszenie hamulec silnik , sprawdz czy biegi nie wyskakuja luzy na kolach czy nie zostaje olej po nasicnieciu przedniego amortyzatora czy ma luzy na wachaczu , czy odpala na starter i na kopa czy pompa zrywu ladnie pracuje (na rozgrzanym silniku dodaj mu szybko gazu i zobacz czy nie zgasnie, powinien sie wkrecic na wysokie odrazu) warto spojzec czy tlumik nie kopci, czy chlodnice nie sa wgniecione , czy posklejane jesli ma oslone pod silnikiem koneicznie jÄ… odkres i obejrzy slilnik od spodu raz kupilem tak ktm exc 450 i okazalo sie ze silnik byl spawany dostep do czesli nowych i uzywanych jest duzy tzn co chcesz to masz
ogolnie jak bedziesz chcial jakiegos ktm albo czesli to pisz do mnie hehe POZDRAWIAM

- linek120
- Świeżak
exc to najlepsze KTMy w swojej klasie wiec problemów z tym nie bedzie. co do 400 i 450 to opini nie słyszałem ale 525 to klasyka 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja tez posiadam ktm 525 exc z 2006 roku i naprawdę z jazdy jestem zadowolony a co do awaryjności no to powiem tyle mój moto ma dopiero 3 lata a mam już problem z ładowaniem co mnie wkurza ale dojdę do tego a tak poza tym to sprzęcik spoko
do jazdy w terenie jest stworzona ale na tor nie a mam porównanie bo posiadam yamahę yz 426 i bije na łeb kata na torze ale znów w enduro jest lepszy ktm
co prawda yz mam na sprzedaż bo w moich okolicach pozamykali w pobliżu tory i przesiadam się na enduro
pozdrawiam

co prawda yz mam na sprzedaż bo w moich okolicach pozamykali w pobliżu tory i przesiadam się na enduro

pozdrawiam

Tylko off road:)
pozdro dla wszystkich;)
pozdro dla wszystkich;)
- Ravmx
- Świeżak
troche starocia odkopujesz
no ale zawsze to jakies nowe info o tym moto 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
exc 400 i 450 to sprzęty nie do zajechania ;d
jeżeli dbasz o nie jak trzeba to naprawdę będą Ci służyły przez wieeele lat :0
jeżeli dbasz o nie jak trzeba to naprawdę będą Ci służyły przez wieeele lat :0
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości