Trafiony zatopiony,czyli Nsr na parkingu policyjnym.
• Strona 1 z 1
Trafiony zatopiony,czyli Nsr na parkingu policyjnym.
Napisałem do kumpla na gadu czy idzie ze mną sie przejechać Nsr-ką. Pojechaliśmy na cpn,kupiliśmy bene i pizda na polne. Wziołem z sobą aparat bo chciałem wam pokazać jak pokonuje winkle. Jade już przez ostatnią miejscowość (ok.800 mieszkańców) i tu zaa zakrętu pizdy wyjeżdżają. Nawet nie myślałem o ucieczce jak koleś pokazał że mam zjechać. Pogadalim w radiowozie,pogadalim i koleś że to już 3 raz i dzwoni po lawete. Prośby nie przekonały go i rzeczywiście przyjechała laweta i Hondzia odjechała ;/ Pytali jaka to pojemność,rok itp. Ale 2 policjant był spox i mozna było sobie pogadać i pożartować. No i co przywieźli mnie do domu... Moto nie miało: lamp,zegara,owiewek,OC,dowodu. Co teraz? Ile moge dostać w najgorszym i najlepszym wypadku?
Co zrobić może 3000zł może 500zł nie wiadomo... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Co zrobić może 3000zł może 500zł nie wiadomo... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Za prowadzenie po drodze publicznej pojazdu niedopuszczonego do ruchu jest grzywna w wysokości do 5000pln. Za brak OC 100euro - stała kwota ustalona przez UFG. Poza tym koszty holowania i parkingu policyjnego. Nie wiem czy miałeś PJ, jeśli nie, to dodatkowe 500pln. Możemy tu robić zakłady na ile Cię podliczą, ja daje optymistycznie 1000pln. Powodzenia.
SUPERMOTO.PL
-
kildow - Świeżak
zephyr47 napisał(a):[*]
dobre dobre
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Nera w garażu, po znajomości zapłaciłem 50zł. Ale musiałem też kupić OC-20zł (żebym mógł moto odebrać) Co to jest PJ??? Oni mówili też że jakąś kare za fundusz gwarancyjny czy coś będe musiał zapłącić co to jest?
-
PJ- prawo jazdy 

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Valentino-Rossi-46 napisał(a):Nera w garażu, po znajomości zapłaciłem 50zł. Ale musiałem też kupić OC-20zł (żebym mógł moto odebrać) Co to jest PJ??? Oni mówili też że jakąś kare za fundusz gwarancyjny czy coś będe musiał zapłącić co to jest?
Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny 100euro.
SUPERMOTO.PL
-
kildow - Świeżak
-
Sorbinian napisał(a):omg takich to zamykać powinni
O co Ci chodzi człowieku? Jeżdże od 3 lat i jeszcze nie miałem wypadku ani nic. A kuratora moge dostać?
-
-
CeBeRek - Stały bywalec
o to chodzi valentyna, ze jezdzisz bez uprawnien i z moto nieprzystosowanym do ruchu i zgrywasz cwaniaka "bo jezdze od 3 lat" i chu*?! nie masz prawka to teraz sie nie rzucaj, ze cie zlapali. to swiadczy o twojej glupocie i o tym, ze nie dorosles aby miec moto bo jak widac nie myslisz o konsekwencjach a jak juz cos sie stanie to podskakujesz jak woda w klozecie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Re: Trafiony zatopiony,czyli Nsr na parkingu policyjnym.
koleś że to już 3 raz i dzwoni po lawete.
To dowodzi, że ty nawet nie uczysz się na błędach.
Moto nie miało: lamp,zegara,owiewek,OC,dowodu.
i tym po asfalcie się poruszałeś?
Kierowca nie ma lejców i najwyraźniej oleju w głowie. Jesteś zagrożeniem dla siebie i innych. Twój brak rozsądku przewyższa chyba tylko brak rozsądku twoich opiekunów prawnych. Nie jest ważne ze latasz od 3 lat, ale poruszasz się bez uprawnień pojazdem który nie jest przystosowany do ruchu ulicznego, wybacz ale nawet chłopaki w litrach bez lejców mają minimum rozsądku i pojazdy są przystosowane do tego aby jeździć w ruchu ulicznym.
Ludzie myśleć trochę...
- Sorbinian
- Świeżak
Re: Trafiony zatopiony,czyli Nsr na parkingu policyjnym.
Moto nie miało: lamp,zegara,owiewek,OC,dowodu.
Ale nie mów, że tak jeździłeś przez 3 lata

SM
-
marcio - Świeżak
No,mój błąd ale jeżdże,a raczej jeździłem bez prawka bo niemogełem wytrzymać. Nie piszcie że nie mam oleju w głowie bo jeżdże bezpiecznie,wiem gdzie można odkręcać manete a gdzie nie. A to że jeździłem bez dowodu to wina mojej głupoty. Tam na parkingu jak stała to mechanicy sprawdzili pojazd i oświadczyli że jest ,,sprawny techniczne,, nie wiem co mieli na myśli. Będe pisał w tym temacie jaką kare dostałem,a narazie sądze że temat nie powinien być już dalej ciągnięty,żebyście nie wypisywali jaki to ja nierozsądny jestem.
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość