Åšwietna Yamaha R1
• Strona 1 z 1
Åšwietna Yamaha R1
Witam wszystkich, niedawno wróciłem z wakacji i zrobiłem dużo fot fajnym motorom. Tutaj są zdjęcia najlepszego motoru z jakim sie spotkałem, ale nie wiem czy jest to jakaś limitowana seria yamahy r1 (ja z limitowanych to znam tylko sp) czy "własny" tuning. Oto foty:
- Załączniki
-
- To już R6, ale też piękna...
- r6.jpg (137.97 KiB) PrzeglÄ…dane 2102 razy
-
- r1_2.jpg (152.16 KiB) PrzeglÄ…dane 2102 razy
-
- r1.jpg (242.3 KiB) PrzeglÄ…dane 2102 razy
- MateuszR
- Świeżak
MateuszR napisał(a):No R6 jest fajna, ale czy ktoś orientuje sie wogóle czy ta R-jedynka jest serią limitowaną??
czlowieku skad ty sie urwales?? to jest najnowsza seryjna R6!!
ile ty masz lat?? nie zadawaj glupich pytan bo to az zle sie czyta
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
PTB_PL napisał(a):MateuszR napisał(a):No R6 jest fajna, ale czy ktoś orientuje sie wogóle czy ta R-jedynka jest serią limitowaną??
czlowieku skad ty sie urwales?? to jest najnowsza seryjna R6!!
ile ty masz lat?? nie zadawaj glupich pytan bo to az zle sie czyta
mi nie chodzi o pierwsze zdjęcie, tylko o 2 i 3, pierwsze zdjęcie jest podpisane r6 - więc wiem to i nie musisz mi tego mówić ! ! !
- MateuszR
- Świeżak
Jest to R1 w limitowanej serii Virgin Mobile team Replica, sprzedawanej tylko na terenie Wielkiej Brytani, gdyz właśnie tam funkcjonuje Virgin Mobile team w serii British Superbike Championships. Wystarczyło wpisać Virgin Mobile w googlach a wyskoczył by ci artykuł na ścigaczu, w ktorym jest mowa o Tommy Hillu, który wystartował z Dzika karta podczas brytyjskiej rundy World Superbike, startował oczywiście w barwach tego zespołu:)
Nie wiem tylko dlaczego numer 23...zaden z zawodników zespołu nie ma takiego numeru
Nie wiem tylko dlaczego numer 23...zaden z zawodników zespołu nie ma takiego numeru
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości